Του είπε χωρίζουμε και εκείνος έκανε βουτιά στο κενό

Απο τον στις Οκτώβριος 14, 2011

Δραματικά τελείωσε για ένα ζευγάρι Άγγλων ο βίαιος τσακωμός που ξεκίνησε όταν η κοπέλα ζήτησε από το φίλο της να χωρίσουν. Εκείνος, υπό την επήρεια αλκοόλ, της είπε «Φεύγω», βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε από τον 32ο όροφο…

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στο πολυτελές σπίτι του ζευγαριού στο Ντουμπάι, τον Ιούλιο του 2008.

Η Λουίζ Μπόθαμ περιγράφει απαρηγόρητη τις τελευταίες στιγμές του φίλου της Ράιαν Γκεστ, έναν μηχανικό που εργαζόταν στην πετρελαϊκή βιομηχανία, προτού εκείνος κάνει βουτιά στο κενό από ύψος 100 μέτρων και πεθάνει ακαριαία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το ζεύγος είχε βγει με φίλους και ο Γκεστ είχε καταναλώσει αρκετά δυνατά κοκτέιλ. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται κατά την επιστροφή του στο σπίτι, και ο καβγάς συνεχίστηκε πιο βίαιος.

Η Μπόθαμ, δικηγόρος από το Τσέσταϊρ, του πέταξε ένα αντικείμενο και εκείνος από εκδίκηση κατέστρεψε το κινητό της. Τότε εκείνη κλειδώθηκε στο μπάνιο, αλλά ο φίλος της κατάφερε να ανοίξει την πόρτα χτυπώντας την και επιτέθηκε στην Μπόθαμ.

«Με έριξε κάτω και άρχισε να με τσιμπάει στο χέρι. Τον έσπρωξα μακριά μου και πέταξα ένα ποτήρι στην τηλεόραση» διηγείται η 30χρονη. «Του είπα ότι τον εγκαταλείπω. Τον μισούσα. Με είχε χτυπήσει και για αυτό δεν θα με ξανάβλεπε ποτέ» συνεχίζει.

«Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και μάζεψα όλα τα δώρα που μου είχε κάνει. Πήγα στο μπαλκόνι και τα πέταξα από κάτω».

Τότε, βγήκε και εκείνος στο μπαλκόνι, ανέβηκε στο τραπέζι, είπε «Φεύγω» και πήδηξε στο κενό.

http://www.nooz.gr/world/tou-eipe-xorizoume-kai-ekeinos-ekane-voutia-sto-keno

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply