«ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012»

Απο τον στις Σεπτέμβριος 26, 2012

20-28 Οκτωβρίου 2012

Το ραντεβού σας με τον κόσμο της τεχνολογίας!

 

 

Κι όμως, ακόμη και μέσα στην κρίση, υπάρχουν και ευκαιρίες και σωστές «επενδύσεις».

 

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012, η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που θα φιλοξενηθεί από τις 20-28 Οκτωβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Αίθουσα Ξιφασκίας), έρχεται για να μας «δείξει» όλα τα νέα μοντέλα αλλά και όλες τις επαναστατικές τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν.

 

Παράλληλα έρχεται να δώσει απαντήσεις σε όλους όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο αλλά διστάζουν ή δεν ξέρουν ποιο να επιλέξουν, αλλά και να μας δώσει έρεισμα να ονειρευτούμε. Γιατί στις μέρες μας, ακόμη και το δικαίωμα στο όνειρο είναι πολύτιμο!

 

Σε μια έκταση μεγαλύτερη από 15.000 τ.μ., παρόντα θα είναι όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς του αυτοκινήτου, πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα, υβριδικά, αλλά και LPG, αφού η οικονομία στις μετακινήσεις είναι επίκαιρη όσο ποτέ!

 

Επιπλέον,  μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης (test drive, αγώνες δεξιοτεχνίας κτλ) θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν και πολλά πλούσια δώρα και ένα μεγάλο δώρο – σούπερ έκπληξη!

 

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής, περιόρισε το αντίτιμο του εισιτηρίου στα 7 ευρώ, ενώ φοιτητές, άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και παιδιά συνοδευόμενα θα πληρώνουν μόνον 3,5 ευρώ.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply