Χανιά:Ο Δήμαρχος “παραίτησε” όλους τους αντιδημάρχους

0
15

dimotiko_simvoulio-1-e1461768281315Τις παραιτήσεις των εννέα αντιδημάρχων ζήτησε  ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, τις οποίες και έλαβε μετά το τέλος του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.

Ειδικότερα, την παραίτηση τους υπέβαλλαν οι: Μανώλης Αδοντάκης, Βαρβάρα Περράκη, Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, Γιώργος Πουλιδάκης, Νεκτάριος Αλεξανδράκης, Μανώλης Φραγκάκης, Μανώλης Κεμεσίδης, Γιάννης Μαράκης και Γιώργος Φραγγεδάκης.

Αναλυτικά ο Δήμαρχος Χανίων, δήλωσε:

”Σήμερα ζήτησα και έλαβα τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων. Αξιολογώντας την έως τώρα θητεία της δημοτικής αρχής, έκρινα την κίνηση αυτή επιβεβλημένη και ουσιώδη προϋπόθεση για τη βέλτιστη συνέχιση του δημοτικού έργου.

Το ίδιο σκοπεύω να πράξω αύριο και σε ό,τι αφορά τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των δημοτικών Οργανισμών και λοιπών Νομικών Προσώπων του Δήμου Χανίων. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσω τη σύνθεση της νέας δημοτικής ηγεσίας καθώς και τις προτάσεις μου για τη στελέχωση των δημοτικών Οργανισμών και Νομικών Προσώπων.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια, όπως έπραξα και ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής, όλους τους Αντιδημάρχους για την έως τώρα συνεργασία μας και την προσφορά τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής”.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Leave a reply