Στη σέντρα οι απόντες…του Σάκη Ζαμάνη

0
11

Το (α) παρακάτω δελτίο(α) τύπου λάβαμε και το(α)  δημοσιεύουμε όπως στάλθηκε (αν), αφορά την πίτα που έκοψε η παράταξη της πλειοψηφίας του δήμου Διονύσου, «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες¨

Βέβαια επειδή τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον με την διοίκηση του Σάκη Ζαμάνη , όπως θα δείτε το (α) δελτία τύπου είναι ένα και …δύο (όχι παιδιά…), ένα με το πλήθος…και ένα με τους απόντες.

Στη σέντρα δηλαδή οι απόντες.

Μπερδευτήκατε από την πρωτοτυπία;

Το… πρώτο  δελτίο τύπου:

«Εξαιρετικά πετυχημένη η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Ανοιχτών Οριζόντων

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή  της πρωτοχρονιάτικης  πίτας της δημοτικής παράταξης Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες,  παρουσία του Δημάρχου Διονύσου  και επικεφαλής της παράταξης Διονύση Ζαμάνη. Η  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στην ταβέρνα «Πιπινιός», στη  Σταμάτα.

 

Ο Δήμαρχος κ. Ζαμάνης ευχαρίστησε τα πολλά μέλη και  φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο  και στην ομιλία του αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο που έχει επιτελεστεί στο Δήμο Διονύσου από τη διοικούσα παράταξη.  «Ως Δημοτική Αρχή στον ένα χρόνο και λίγους μήνες που έχουμε αναλάβει  τη διοίκηση  του Δήμου έχουμε δώσει δείγματα γραφής κάνοντας πολύ σημαντικές προσπάθειες τόσο σε επίπεδο θεσμικών αλλαγών όσο και σε επίπεδο έργων αλλά και κοινωνικών δομών. Πολλά σημαντικά έργα έχουν ήδη γίνει, άλλα υλοποιούνται  όπως αυτά της αποχέτευσης  και της  ανακατασκευής  του δημοτικού σχολείου της Δροσιάς  και άλλα δρομολογούνται όπως τα  αντιπλημμυρικά, ο νέος δημοτικός οδοφωτισμός και η αξιοποίηση του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου. Φροντίζουμε  με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, τη δημιουργία νέων, τη διεύρυνση των αθλητικών και  πολιτιστικών δράσεων και παροχών, και  τη διαρκή μέριμνα για την καθημερινότητα του πολίτη να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους δημότες. Πορευόμαστε με χρηστή διοίκηση, εντιμότητα και δικαιοσύνη, με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων της παράταξης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και δεκάδες μέλη και φίλοι των Ανοιχτών Οριζόντων,  οι οποίοι συζήτησαν με τον Δήμαρχο, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.»

 

 

Το… δεύτερο δελτίο τύπου:

«Με τη συμμετοχή πολλών μελών, φίλων και αιρετών πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της παράταξης της πλειοψηφίας Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες, στην ταβέρνα Πιπινιός στη Σταμάτα.

 

Ο Δήμαρχος Διονύσου, και επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων, Δ. Ζαμάνης στο σύντομο χαιρετισμό του συνοψίζοντας το έργο της Διοίκησής του για τη χρονιά που πέρασε, τόνισε πως το μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών καθώς και στη φορολογική δικαιοσύνη. Επιπλέον “ορόσημο” χαρακτήρισε το 2016, μια που φέτος θα αρχίζουν να υλοποιούνται έργα που έχουν προγραμματισθεί το προηγούμενο διάστημα.

 

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, υπογράμμισε ο Δήμαρχος, πορευόμαστε με δικαιοσύνη και εντιμότητα, και με στόχο κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και περισσότεροι.

 

Αμέσως μετά ο κ. Ζαμάνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχόμενος σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και εν συνεχεία συνομίλησε με τις παρέες που είχαν γεμίσει και τις δυο αίθουσες στην ταβέρνα, παροτρύνοντας τους παριστάμενους “να κάνουν τα παράπονά τους και τις επισημάνσεις τους, να πουν τα στραβά αλλά και τα θετικά”.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι- απουσίαζαν οι Π. Χρονόπουλος, Δ. Αλεξανδρής, Γ. Αφάρας και Κ. Γκιζελή-, καθώς και οι 4 από τους 7 Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων (Χ. Ποτίδης της Δροσιάς, Μ. Κασαπάκης του Αγ. Στεφάνου, Μ. Κόκκαλης της Ροδόπολης και Χ. Πιπέρης της Άνοιξης). Διακρίναμε επίσης τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, επί Διοίκησης Καλαφατέλη, Τ. Καρασαρλή, καθώς και εκπροσώπους των Συλλόγων Πευκίτες και Θέασις.

 

Καταγράφηκαν, εντούτοις, σημαντικές απουσίες όπως αυτές του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Τ. Μπάση, των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων Κρυονερίου Δ. Χριστόπουλου, Σταμάτας Β. Πέππα και Διονύσου Τ. Μπάση. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι απουσίαζε σύσσωμο το Τοπικό της Δ.Κ. Διονύσου, ενώ λίγοι ήταν οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής που είχαν έρθει και από τις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες.»

 

 

Leave a reply