Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου

0
219

 

_neo site_Η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Διονύσου (www.dionysos.gr) τέθηκε σήμερα, 17 Ιουλίου 2019, σε λειτουργία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών.
Η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου πραγματοποιήθηκε με στόχο η πλοήγηση σε αυτή να είναι φιλική και χρηστική, να παρέχει όλες τις πληροφορίες που θέλει να μάθει κάποιος για τον Δήμο Διονύσου και να ακολουθεί τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας καθώς και της προσαρμοστικότητας σε συσκευές, όπως tablet και smart phone.

Μέσα από τη νέα σελίδα οι πολίτες μπορούν εύκολα και γρήγορα, μεταξύ άλλων, να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου, να μαθαίνουν για τις αποφάσεις που λαμβάνουν τα αρμόδια όργανά του και για τους διαγωνισμούς – προκηρύξεις που διενεργεί, να συνδέονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου καθώς και να ενημερώνονται για τα δρώμενα και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την έκταση του δήμου.

Σύντομα, μέσα από την ιστοσελίδα θα τεθεί στη διάθεση των δημοτών η υπηρεσία novoville για να κάνουν on line τα αιτήματά τους και να ενημερώνονται γι’ αυτά. Σταδιακά, επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, με τη χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet και θα είναι εφικτή, μέσω της ιστοσελίδας, η έκδοση κάθε είδους πιστοποιητικού του Δήμου αλλά και η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, με άμεση ενημέρωση του υπολοίπου.

Η νέα ιστοσελίδα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ώστε εύκολα να προσαρμόζεται και να τροποποιείται, ανάλογα με τις επιταγές και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης σημειώνει σχετικά: «Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας, με τις δυνατότητες που πλέον προσφέρει, είναι το αρχικό στάδιο προς τη δημιουργία ενός διαδραστικού συστήματος ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου μας. Η ψηφιακή τεχνολογία και το διαδίκτυο είναι πολύτιμα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών, τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών, την ενίσχυση της διαφάνειας και την καλύτερη επικοινωνία με τον πολίτη. Η κατασκευή της νέας διαδικτυακής πύλης είναι μέρος ενός συνολικού προγράμματος του Δήμου Διονύσου, με σκοπό την πλήρη μετάβασή του στην ψηφιακή κοινωνία καθώς και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών».

Leave a reply