Συνεχίζονται τα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2016

0
27

Τα «Μενάνδρεια 2016», ένας από τους πλέον καθιερωμένους πολιτιστικούς θεσμούς που ψυχαγωγεί τους πολίτες με θεατρικά δρώμενα και γνωστές μελωδίες, οι οποίες απλώνονται στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης  πραγματοποιούνται   και φέτος από τις 29 Αυγούστου και μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το τριήμερο είναι με δωρεάν είσοδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2016

Παρασκευή 16 /9, Ώρα 20:30

Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας (Ιωάννας Δρυμπέτη & Κερκύρας)

Μουσικοχορευτική παράσταση «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΕΙΡΟ» σε σκηνοθεσία, κείμενα και μουσική επιμέλεια της Μαριαλένας Οικονομίδου. Ερμηνεύουν: Μαριαλένα Οικονομίδου, Πάντη Κούσης, Ντόρις Ζαχαριάδη, Δέσποινα Χαριάτη, Δημήτρης Μηναρετζής, Θοδωρής Λογοθέτης και ο Μιχάλης Ραζής. Συμμετέχει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Είσοδος ελεύθερη.

unnamed
Σάββατο 17/9, Ώρα 20:30

Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης)

Μουσικοθεματική παράσταση με τίτλο «ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ»
. Η Άννα Μπουρμά συνθέτει μια παράσταση εντελώς ξεχωριστού χαρακτήρα, σε τραγούδια του γνωστού συνθέτη & στιχουργού Τάκη Μπουρμά.

Είσοδος ελεύθερη.unnamed-1

Κυριακή 18/9, Ώρα 20:30

Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης)

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του «Βικέλα» παρουσιάζει την παράσταση «ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» του Αλέξανδρου – Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου και δραματουργική επεξεργασία του Γιάννη Καλατζόπουλου.

Είσοδος ελεύθερη.

unnamed-2

Leave a reply