Τα αναπτυξιακά έργα του Δήμου Κηφισιάς επί τάπητος σε συνάντηση Καραμέρου- Θωμάκου

0
37

Mακρά και εποικοδομητική συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου με τον Δήμαρχο Κηφισιάς  Γιώργο Θωμάκο, πραγματοποιήθηκε στο  Δημαρχείο Κηφισιάς, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015.

Στόχος της συνάντησης ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών για τα ενταγμένα έργα του Δήμου Κηφισιάς στο Τεχνικό Έργο της Περιφέρειας αλλά και η προετοιμασία διεκδίκησης νέων έργων απαραίτητων και για τις τρεις Δημοτικές Ενότητες με κοινό προσανατολισμό την απορρόφηση όσο  περισσότερων εθνικών και  ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν το χρονοδιάγραμμα των έργων που έχουν ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, όπως είναι η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Τριγώνου Φραγκοπούλου στην Κάτω Κηφισιά, που βρίσκεται στο στάδιο των μελετών αλλά και έργων που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση των τριών πόλεων, στην κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων και αθλητικών έργων.

Ο κ. Θωμάκος παρουσίασε σημεία τα οποία χρήζουν παρέμβασης αλλά και έργων που είναι απαραίτητα στο Δήμο μας και έλαβε την διαβεβαίωση του κ. Καραμέρου πως θα υπάρξει στενή συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς και της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να ενταχθούν και νέα έργα του Δήμου Κηφισιάς στο πρόγραμμά τους, μετά την τροποποίηση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας.

Επίσης συζητήθηκε το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Κηφισιάς, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως με την συνεργασία των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης αλλά και με σκληρή δουλειά  θα επιτευχθούν οι στόχοι  για τον Δήμο Κηφισιάς προς όφελος των κατοίκων.

 

Leave a reply