4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς

Απο τον στις Ιούνιος 19, 2018

6_n

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών» του Δήμου Κηφισιάς την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών είχε θέμα την Ελλάδα σε όλες τις αποχρώσεις της. Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας χόρεψαν τραγούδησαν και ψηλάφισαν το ψηφιδωτό της ελληνικής αγκαλιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε την μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών γονείς, παιδαγωγούς και όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για τη γιορτή.8_n

Η οργάνωση της γιορτής για τους μικρούς μας φίλους έγινε από τον εντεταλμένο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας Γιάννη Παντελεάκη σε συνεργασία με όλο το προσωπικό των σταθμών. Μετά τη γιορτή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και να διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και πλήθος κόσμου.36_n

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει παρουσίαση από τα παιδιά των εξής δρώμενων:
1. Παλιά Αθήνα, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΧΑΝ», Γ’ Βρεφονηπιακός Νέας Ερυθραίας.
2. Μυθολογία, Χοροθεατρικό δρώμενο από τον Α’ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας.
3. Ολυμπιακοί Αγώνες, Χοροθεατρικό δρώμενο από τον Β’ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας.
4. Καλοκαιρινές διακοπές στα νησιά, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : Β΄ Παράρτημα Β΄ Παιδικού Σταθμού (Όθωνος 36Α), Παιδικός Σταθμός «Ανθούλα Αμπατζή», Παιδικός Σταθμός Γιγαντονανάκια.
5. Όρνιθες του παππού Αριστοφάνη που πρωτοπαρουσιάστηκε το 414 π.Χ. στα Διονύσια, χαρίζοντας στον δημιουργό της το δεύτερο βραβείο. Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : «Νέλλη Κοκορίνου», «Σοφία Γκίκα».
6. Αφιέρωμα στην Κρήτη, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς : Α΄ Παράρτημα Β΄ Παιδικού Σταθμού Δήμου Κηφισιάς (Κηφισού 48), Β’ Παιδικός «Βίλα Μίχλ».80_n 128_n

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς

Απο τον στις Ιούνιος 12, 2018

Prosklisi_6_2018-01Για τέταρτη χρονιά, συνεχίζουμε να προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στους Σταθμούς του Δήμου μας μέσα από την διοργάνωση της Ενιαίας Καλοκαιρινής Γιορτής που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα. 
Η «4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών» του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply