Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης στη Νέα Ερυθραία

0
79

67289337_2357308541022490_8304971174132056064_nΟ Δήμος Κηφισιάς ενέταξε το έργο με τίτλο: “Βελτίωση δικτύων ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας”, στον άξονα προτεραιότητας “Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης” στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι του Προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”.

Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο και Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 3.621.205,34€.

Είναι ένα έργο πνοής ιδιαίτερης αξίας για τη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ερυθραίας, το οποίο με την συνεχή και συστηματική εποπτεία και παρακολούθηση του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Καυγαλάκη κατάφερε να εντάξει στο ενεργητικό της η Διοίκηση του κ. Γιώργου Θωμάκου. Το έργο στοχεύει σην αναβάθμιση του Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου που έχει ήδη εγκατασταθεί στο Δήμο το 2015 και την αντικατάσταση αγωγών συνολικού μήκους 7.290m. Η αντικατάσταση θα γίνει με αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς 16 atm.

Η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών με ιδιαίτερη συμμετοχή της αναπληρώτριας Προϊσταμένη Προγραμματισμού και Μελετών του Δήμου κα. Δήμητρας Δημάκα, καθώς και της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας κας. Ελένης Γιαννιτσοπούλου

Με την ευκαιρία της ένταξης του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ο Αντιδήμαρχος κος Καυγαλάκης τόνισε χαρακτηριστικά : “Στην Ύδρευση έχουμε προσπαθήσει πολύ και έχουμε καταφέρει να κάνουμε έργα πολλά, έργα σημαντικά και μεγάλα. Αρχικά Έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε βασικά λειτουργικά και τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Με το συγκεκριμένο έργο θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε σημαντικά τη λειτουργία του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης.».

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται
Facebook Comments