«Βήματα Μπρός» για τον Παναγιώτη Κανακάκη

Απο τον στις Μάρτιος 20, 2019

Αύριο Τετάρτη 20-3-2019 και ώρα 18:30 στο 3ο Κ.Α.Π.Η. Κηφισιάς (Κηφισού & Αγραύλης) θα γίνει συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «Βήματα Μπρός Ανάσα για την πόλη μας».

Θα εισηγηθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Παναγιώτης Κανακάκης.53970463_128508548213056_6039143730970099712_n

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

«ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ» για τον Παναγιώτη Κανακάκη

Απο τον στις Φεβρουάριος 23, 2019

c178efc47ba2b4935f7fc5480b3a1195_XL-3-1

«Εκφράζοντας και τη βούληση χιλιάδων πολιτών που στηρίζουν την ανεξάρτητη και προοδευτική πορεία της δημοτικής Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, αλλά και τον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, απορρίπτει την πρόθεση – εισήγηση περί απεμπλοκής του, από τη δημιουργική του πορεία στο Δήμο της Κηφισιάς».

Αναφέρει,μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Κηφισιάς «ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ Ανάσα για την πόλη μας»

Η Ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα 23-02-2019 το συντονιστικό όργανο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ Ανάσα για την πόλη μας», μετά από πρόσκληση του πρόεδρου της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη, για όλα τα δεδομένα, όπως έχουν εξελιχθεί στο προηγούμενο διάστημα και εισηγήθηκε την απεμπλοκή του ιδίου, από την εκλογική διαδικασία, αφού οι προσπάθειες ευρείας συνεργασίας, στη βάση προγραμματικού πλαισίου αρχών, με δημοκρατικές διαδικασίες για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, προσκρούουν όπως φαίνεται, σε προσωπικές φιλοδοξίες.

Το Συντονιστικό, αφού άκουσε τον κ. Κανακάκη και μετά από διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση, αποφάσισε τις επόμενες κινήσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, για το αμέσως επόμενο διάστημα.

  • Τη σύγκληση Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
  • Συνεχίζει τις δρομολογημένες προσπάθειες για συνεργασίες με πρόσωπα και με δημοτικές κινήσεις στη βάση της συναποδοχής ενός ελάχιστου προγράμματος που θα βγάλει τη Δημοτική Διοίκηση από το σημερινό τέλμα της αρχής του ενός ανδρός και θα την αναπροσανατολίσει με τρόπο δημοκρατικό στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών, στην ορθή ιεράρχηση και επίλυση των προβλημάτων.
  • Εκφράζοντας και τη βούληση χιλιάδων πολιτών που στηρίζουν την ανεξάρτητη και προοδευτική πορεία της δημοτικής Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, αλλά και τον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, απορρίπτει την πρόθεση – εισήγηση περί απεμπλοκής του, από τη δημιουργική του πορεία στο Δήμο της Κηφισιάς.

Γραφείο Τύπου

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply