Την πίτα των αθλητών Special Olympics Hellas έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Απο τον στις Φεβρουάριος 11, 2011

 

10_02_11_Patoulis_Kopi_Pitas_Special_Olympics_Ellas (38)_sm

 

Κοντά  στους αθλητές των Special Olympics Hellas βρέθηκε  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, την οποία διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Πεντέλης, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

 

Μέσα σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα τα μέλη των Special Olympics και οι συνοδοί τους υποδέχτηκαν τον κ. Πατούλη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρίσκεται και πάλι μαζί τους με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, συγχαίροντας όλους τους ενεργούς πολίτες για τη συμμετοχή και τη διάθεση προσφοράς σε κάθε διοργάνωση.

«Εμείς –σημείωσε- συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην προσπάθεια και στο μεγάλο έργο  των Special Olympics, έχουμε ανταποκριθεί σε ότι μας έχει ζητηθεί και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σας και να στηρίζουμε κάθε σας πρωτοβουλία.

Η χρονιά αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς η πόλη μας το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει τους αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες «Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011», στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θα είμαστε όλοι εκεί, να παρακολουθήσουμε τους αθλητές από όλες τις χώρες του κόσμου και να τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθειά τους. Αξία δεν έχει ο νικητής μόνο, αξία έχει κυρίως η συμμετοχή στη ζωή, η συμμετοχή στον αγώνα.»

 

Η κα Μαργαρίτα Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου, βοηθός Διοικητής Ροταριανής Περιφερείας και μητέρα αθλητού των Special Olympics, η οποία είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον κ. Δήμαρχο για τη σημαντική προσφορά και στήριξη που παρέχει στους αθλητές.

 

Με ιδιαίτερη χαρά τα μέλη των Special Olympics παρακολούθησαν μία παράσταση Καραγκιόζη, προσφορά της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΠΑΝΟΣ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» η οποία έχει αναπτύξει πολύ σημαντικό έργο για τα παιδιά, κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας, στην οποία πρόεδρος είναι η κα Διόνη Βαρδάκα.                                         

 10_02_11_Patoulis_Kopi_Pitas_Special_Olympics_Ellas (70)_sm

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply