Πάνος Βραχνός: Στηρίζουμε το έργο του συλλόγου «Φίλοι του δάσους Συγγρού»

0
37

DSC_0223_1Την αμέριστη στήριξή του προς  το Σύλλογο «Φίλοι του δάσους Συγγρού», «για την άοκνη και πολύχρονη προσπάθεια που καταβάλλει για την προστασία  του δάσους Συγγρού» εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου  Πάνος Βραχνός, απευθύνοντας  χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου που έγινε χτες 10.02.2019 στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ο κ. Βραχνός συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου  Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυσχιδή δράση και τα επιτεύγματα του Συλλόγου που στα 15 χρόνια λειτουργίας του έχει συμβάλλει  ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και του μοναδικού αυτού πνεύμονα πρασίνου της Αττικής αλλά και στην ανάδειξη του σημαντικού – για τη γεωργία – κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού.

Παράλληλα, ενόψει  της κατάρτισης του προγράμματος του συνδυασμού του «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή»  που θα παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου μήνα ο κ. Βραχνός ζήτησε τις προτάσεις του Συλλόγου για τη φύλαξη, τον καθαρισμό και την πυρασφάλεια του δάσους.

Facebook Comments