Συνεστίαση 1ου Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου

Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου σας προσκαλούν στην καθιερωμένη τους συνεστίαση ενόψει των Χριστουγέννων!

 

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στη 13.00 μμ., το 1ο Συστήμα Προσκόπων Αμαρουσίου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συνεστίαση και σας περιμένει να γιορτάσετε όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων! 

Η συνεστίαση θα γίνει στο μεζεδοπωλείο “Ρακοστοά¨ (Ερμού 18, Μαρούσι) με live μουσική, νόστιμους μεζέδες, άφθονο κρασί και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Μενού: 15€/άτομο 

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε έως 13/12 στο 697 095 1530 (Λιλή Κοκοτή).

Την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε και στο fb και να κάνετε κράτηση πατώντας attend: https://bit.ly/2OYRRwr 

Το 1ο Σύστημα Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, που λειτουργεί από το 1915, γεμίζει κάθε εβδομάδα τη γειτονιά του Αγίου Θωμά με παιδικά χαμόγελα και ήχους από ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Πιστό στις αξίες του Προσκοπισμού και στη δέσμευση του απέναντι στα παιδιά και στους γονείς, παράγει ποιοτικό προσκοπικό παιχνίδι προσφέροντας εναλλακτικές δράσεις και εμπειρίες σε κάθε νέο που θα χτυπήσει την πόρτα του. Φέτος, με ανανεωμένο ανθρώπινο δυναμικό και αναδιαμορφωμένους χώρους, στοχεύει σε ακόμα πιο εξελιγμένο και καινοτόμο προσκοπικό πρόγραμμα που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και τις προσταγές του εθελοντισμού. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπαρχηγό του 1ου Συστήματος κα. Λιλή Κοκοτή, τηλ. (+30) 6970951530, email: [email protected].

 

Facebook Comments