Θεσμικό ατόπημα Κόνιαρη σε κοπή πίτας του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου

Απο τον στις Ιανουάριος 12, 2019

Χωρίς τίτλοΘεσμικό ατόπημα του πρόεδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), Πέτρου Κόνιαρη, σε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικη πίτας του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου, χτες 11 Ιανουαρίου του 2019.

Ο κ. Κόνιαρης που ως Πρόεδρος συντόνιζε την εκδήλωση και προφανώς θέλοντας να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου ( χωρίς  να  κατέχει κάποιο θεσμικό ρόλο) τον κάλεσε να χαιρετήσει την εκδήλωση.

Το θέμα όπως είναι φυσικό πήρε μεγάλες διαστάσεις και είναι αντικείμενου σχολιασμού από την κοινωνία του Αμαρουσίου.

Μάλιστα λίγο αργότερα  κ. Κόνιαρης συμφώνησε να είναι στον συνδυασμό του κ.Αμπατζόγλου, ο οποίος και σαφώς δεν έπρεπε να ανταποκριθεί και να μιλήσει στην εκδήλωση.

Άλλο ένα επικοινωνιακό λάθος του κ. Θ. Αμπατζόγλου….

Να σημειωθεί ότι το  σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου και το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, κάνει εκτεταμένη αναφορά στην κ. Πατούλη…

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους – (11/1/2019)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με εκατέρωθεν ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος από μέρους της διοίκησης και των μελών, το Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι, εργαζόμενοι έδωσαν το «παρών» και τις ευχές τους στα μέλη του Κ.Α.Π.Η της πόλης.

Τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, που βρέθηκε κοντά τη «νεανική» τρίτη ηλικία των Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου, «τους ανθρώπους εκείνους που μας γαλούχησαν μέσα από τις αρχές κ τα διδάγματα της ζωής τους αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας» όπως ανέφερε η κ. Πατούλη.

Εκτός από ευχές για μία δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά για τη «νεανική» τρίτη ηλικία των Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της σημερινής διοίκησης με την ευχή η νέα διοίκηση να επιδείξει ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία στον τομέα ενισχύοντας περαιτέρω τις κοινωνικές δομές στο Μαρούσι.

Στην εορταστική εκδήλωση που συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, εκτός από τον ίδιο, τις ευχές τους προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έδωσαν, επίσης, η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ιωάννου, η πρώην πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα.

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Λευτέρης Μαγιάκης, ο Παναγιώτης Σαγρής, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, και υπεύθυνοι στη διοίκηση του Οργανισμού και των Κ.Α.Π.Η.

Εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και φορέων ευχαρίστησαν προσωπικό και εθελοντές που σταθερά στηρίζουν με την εργασία, τον ζήλο και την αγάπη τους τα άτομα του Κ.Α.Π.Η της πόλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μελωδίες της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply