Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού: Η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΔΙΟΔΙΑ δεν έχει τέλος

0
330

diodia-1-1021x576-1-2-1-1-1-2Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού για τα διόδια:

Έχει ανακοινωθεί προεκλογικά η “ελεύθερη διέλευση” των κατοίκων του Ωρωπού από τα διόδια.

Όμως η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, θα λαμβάνει από το Ελληνικό δημόσιο το αντίτιμο των διελεύσεων.

Επιπλέον δεν θα καταβάλλει δημοτικά τέλη στο δήμο Ωρωπού.

Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ λαμβάνει σήμερα 5.000.000 από το δήμο, ως επιστροφή εισπραχθέντων δημοτικών τελών για χρήση κοινόχρηστων χώρων.

Επιπλέον η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ζητάει από τους δημότες μας να της καταβάλλουν 15 € ο καθένας για την έκδοση fast pass.

Την ίδια στιγμή  ο δήμος θα εισπράττει τα πρόστιμα των 100 €, που έχουν καταλογιστεί σε εκατοντάδες δημότες μας καθώς δεν κατέβαλλαν το αντίτιμο των διοδίων.

Επίσης, για όσους δεν πλήρωναν τα διόδια τα προηγούμενα χρόνια, η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ απαιτεί να καταβάλλουν τις οφειλές τους ως προϋπόθεση για την έκδοση του fast pass.

Θυμίζουμε ότι τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα διάφορα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, μαζί με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, καλούσαν τους δημότες να μην πληρώνουν, γιατί δεν θα είχαν επιπτώσεις. Θυμίζουμε επίσης ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησαν να «αγωνίζονται» όταν διορίστηκαν σε πρωθυπουργικά και βουλευτικά γραφεία.

Επίσης θυμίζουμε ότι κάθε κυβέρνηση μέχρι τώρα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχει δωρίσει τις εθνικές οδούς στους κατασκευαστικούς ομίλους. 

Σήμερα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξυπηρετούν τους εργολάβους των δρόμων, συμφωνούν στην ουσία και ανεβάζουν τους τόνους στην μεταξύ τους αντιπαράθεση για να κρύψουν αυτήν την σύμπλευση. 

Έχει ήδη αποφασιστεί ότι όλοι, κάτοικοι και μη, θα πληρώνουν αναλογικά διόδια στην καλύερη των περιπτώσεων από το τέλος του 2022, είτε κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ.

Το ΚΚΕ  είναι το μόνο Κόμμα που σταθερά στέκεται απέναντι στους εργολάβους, απαιτεί την κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών δρόμων σε ιδιώτες και καταγγέλλει τις κυβερνήσεις που τους στηρίζουν. 

Ψήφος στο ΚΚΕ στις εκλογές την 7η Ιούλη μπορεί να δώσει ώθηση στον αγώνα του λαού μας ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, για δρόμους ασφαλείς και σύγχρονους, δωρεάν για τον Λαό μας, αφού εμείς τους έχουμε πληρώσει.

 

Ιούνιος 2019,

Leave a reply