Ανακοινώθηκε ότι η επέκταση προς Πεύκη-Λυκόβρυση θα προχωρήσει ταυτόχρονα με την κύρια γραμμή

Απο τον στις Οκτώβριος 21, 2010


Πλήρης ήταν η δικαίωση του δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στο θέμα της επέκτασης της γραμμής «τέσσερα» του ΜΕΤΡΟ προς την Πεύκη και τη Λυκόβρυση.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της εταιρίας «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» Χρήστο Τσίτουρα κι ενώ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης σε ανακοινώσεις του και σε ομιλίες μιλούσε ειρωνικά για το θέμα και για τον κ. Θεοδωρακόπουλο προσωπικά ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την Πολιτεία. Δηλαδή ότι η επέκταση της γραμμής «τέσσερα» προς Πεύκη και Λυκόβρυση θα γίνει ταυτόχρονα με την κατασκευή του υπόλοιπου τμήματος. Μάλιστα τα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν στο θέμα μεγάλη προβολή και είχαν αναλυτικά ρεπορτάζ, αναφέροντας ρητά την επέκταση προς την περιοχή μας..
«Η υπόθεση του ΜΕΤΡΟ είναι τεράστιο θέμα για το μέλλον των δυο πόλεων. Δικαιώνονται οι προσπάθειες που κατέβαλε ο δήμος μας για να προχωρήσει γρήγορα ο σχεδιασμός και να μπει η επέκταση στην πρώτη φάση των έργων. Εκφράζω τη λύπη μου που ο δήμαρχος της Λυκόβρυσης αντιμετώπισε ένα τόσο μεγάλο θέμα έτσι αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι ειρωνείες του εναντίον μου οφείλονται αποκλειστικά στην ένταση της προεκλογικής περιόδου» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.
Και κατέληξε:
«Ο συνάδελφος γνωρίζει καλά από πρώτο χέρι ότι την υπόθεση ΜΕΤΡΟ την είχα ξεκινήσει πριν από δυο χρόνια προσωπικά και στη συνέχεια κάλεσα τον ίδιο και το δήμαρχο Μεταμόρφωσης να δουλέψουμε μαζί. Τότε με είχε ευχαριστήσει και δημόσια γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Βεβαίως δεν πρόκειται τώρα να απαντήσω στους ίδιους τόνους και κυρίως με υποτιμητικά σχόλια. Με ενδιαφέρει να παλέψουμε για να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα το ΜΕΤΡΟ στην περιοχή μας. Αυτό έχει σημασία τώρα».

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply