Αρχισαν οι εγγραφές των τμημάτων του ΠΕΑΠ Πεύκης-Λυκόβρυσης

Απο τον στις Σεπτέμβριος 20, 2011

Kolymbitirio
Άρχισαν οι εγγραφές και…
Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους δημότες

Από την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκίνησε σταδιακά η νέα περίοδος λειτουργίας, 2011-2012, των τμημάτων του ΠΕΑΠ.
Παρά τις γνωστές σε όλους αντίξοες συνθήκες, καταβλήθηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τις υπηρεσίες του νομικού προσώπου και του Δήμου, ώστε τα πάντα να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, από πλευρά συντήρησης και λειτουργικότητας.
Οι Δημότες απολαμβάνουν πλέον μια καταπληκτική πισίνα, με καθαρούς αρμούς και πλακάκια, καλαίσθητες διαδρομές, σωστούς βατήρες, νέο φωτισμό, λειτουργικά ντους και κυρίως διάφανο και καθαρό νερό και ένα όμορφα ανακαινισμένο Ωδείο, πραγματικό κόσμημα για το Δήμο μας, για να μπορούν τα χρησιμοποιούν και να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου παροχές.
Και όλα αυτά, χωρίς αυξήσεις και προσθετές επιβαρύνσεις για τους δημότες, αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις με μειωμένη τη συνδρομή, και με ελαχιστοποιημένο το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για το νομικό πρόσωπο και το Δήμο.
Η Διοίκηση του ΠΕΑΠ θα εντείνει τις προσπάθειές της και παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω κυρίως της καθυστέρησης της έγκρισης των προγραμμάτων από τα αρμόδια Υπουργεία , όλα τα τμήματα να είναι έτοιμα από κάθε άποψη για να αρχίσουν σταδιακά την λειτουργία τους.
Η απρόσκοπτη λειτουργία όλων των τμημάτων του ΠΕΑΠ, η καλύτερη λειτουργικότητα των χώρων και η αναβάθμιση των παρερχομένων υπηρεσιών, είναι το τρίπτυχο για το οποίο όλοι μας, η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι, αλλά και οι εθελοντές μας, θα εργαζόμαστε καθημερινά.
Στην προσπάθειά μας αυτή, η συνδρομή όλων των δημοτών και κυρίως των χρηστών κρίνεται απαραίτητη
Για τις εγγραφές σας στα τμήματα μας, αλλά και για κάθε τυχόν απορία, υπόδειξή ή και παρατήρησή σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο Βασιλική Νικολαροπούλου και τους αρμόδιους υπαλλήλους στα γραφεία του νομικού προσώπου, Ελ. Βενιζέλου 15 Πεύκη και στα τηλ. : 210 6140612, 210 6145128 και 210 6140358 και το email: peap@likovrisipefki.gr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply