Ανακοίνωση του Σκακιστικού Τμήματος ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ

0
72

22Ανακοίνωση του Σκακιστικού Τμήματος ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ:

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία δέκα ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας :

  • Aντιμετωπίσαμε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες .
  • Διακριθήκαμε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
  • Αναλάβαμε διοργανώσεις μικρού και μεγάλου βεληνεκούς,όπως,τουρνουά rapid-το μοναδικό Open Τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση που έχει γίνει στην πόλη μας,
  • Τελικό Σχολικών Πρωταθλημάτων και Βόρειου Τομέα,

και αυτή την χρονιά ετοιμαζόμαστε να αγωνιστούμε  (για δεύτερη φορά)με τις είκοσι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στο Πρωτάθλημα ΑΈθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Ρίο Αχαΐας, 9-15 Ιουλίου 2018.

Οι παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας, ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και οι περισσότεροι έχουν κατακτήσει τις ανώτατες διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Η σύνθεση της ομάδας σε αυτή την κατηγορία είναι:

Τέσσερις  άντρες, μία γυναίκα, δύο  νεανίδες κάτω των 20 και 16 ετών και τρείς νέοι,κάτω των 20,16 και 12 ετών αντίστοιχα.

Σε όλες αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις, αγωνιστήκαμε με τη φανέλα του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της πόλης μας, την οποία τιμήσαμε και προσπαθήσαμε να αναδείξουμε επάξια.

Ευχαριστούμε θερμά αθλητές, γονείς, προπονητές, και Διοίκηση του Σωματείου μας. Επίσης τον δήμαρχο κ.Μαυρίδη καθώς και την πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, κα  Ασπραδάκη για την θετική  τους εισήγηση ,στο αίτημα της Διοίκησης του Α.Ο.Πεύκης για την παραχώρηση του 1ου ΚΑΠΗ ΠΕΥΚΗΣ, όπου και φιλοξενήθηκε φέτος το Τμήμα μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά, τον μεγάλο χορηγό μας κύριο Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για την στήριξη της ομάδας μας, από την αρχή μέχρι σήμερα.

Το μότο μας πάντα ήταν:

“ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ”  

Η Έφορος του Σκακιστικού Τμήματος ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ

   Μαρίνα Σταυρουλάκη

Πληροφορίες για το τμήμα μας:

http://aopefkis-chess.blogspot.com

Facebook Comments