Πατούλης: «Ο κ. Μεθενίτης δεν τιμά το αξίωμα του»

Απο τον στις Οκτώβριος 23, 2018

22-102«Αν ο κ. Μεθενίτης πιστεύει ότι θα εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος κάνοντας το «λαγό» των αντιπάλων μου, θα διαψευστεί.  Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς».

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης για τον Δήμαρχο Μαρκόπουλου.

Ο κ. Μεθενίτης δεν τιμά το αξίωμα του

Εδώ και μήνες ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκόπουλου και κατά δήλωση του υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σγουρού , κ. Σ. Μεθενίτης, επιμένει να μου επιτίθεται προσωπικά με διάφορους αήθεις χαρακτηρισμούς, χωρίς όμως οι αναφορές του να έχουν συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο.

Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί του σε προσωπικό επίπεδο, γιατί σέβομαι αφενός τους πολίτες του Δήμου Μαρκόπουλου. Αφετέρου το γεγονός ότι είναι συνάδελφος Δήμαρχος.

Πολιτικά όμως είναι έκθετος. Γιατί χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν, επέλεξε να συμμετάσχει σε ένα ψηφοδέλτιο που υποστηρίζεται από διαφορετικό κομματικό σχηματισμό από αυτόν που υποτίθεται ότι ανήκει ο ίδιος.

Αν ο κ. Μεθενίτης πιστεύει ότι θα εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος κάνοντας το «λαγό» των αντιπάλων μου, θα διαψευστεί.  Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.

Δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με τον κ. Μεθενίτη προσωπικά. Στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση οι προσωπικές συγκρούσεις  και κοκορομαχίες, αλλά οι προγραμματικές αντιπαραθέσεις.

Οι πολίτες θα επιλέξουν αυτούς που μπορούν να δώσουν λύσεις.  Κι όχι τους υβριστές.

Η ανακοίνωση Μεθενίτη που προκάλεσε την παραπάνω σκληρή απάντηση Πατούλη:

«Ο Πατούλης ήταν ο χειρότερος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Όλα για το θεαθήναι… «Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης για την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, για τις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια Αττικής:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply