Το “lεios” στην Ελλάδα

Απο τον στις Ιανουάριος 25, 2013

Το μοναδικό προϊόν  “lεios” τώρα  στην ελληνική αγορά 

 

 

Το 2001 γεννήθηκε στο πανέμορφο sacile της βορείου Ιταλίας η εταιρεία leios cosmetici μετά την ανακάλυψη ενός επαναστατικού δραστικού συστατικού για την αντιμετώπιση  των ρυτίδων.

H εταιρεία δημιουργήθηκε ειδικά για την ανάπτυξη αυτού του προϊόντος

και την προώθηση του σε ένα καταναλωτικό κοινό απαιτητικό διότι

προορίζεται για την πλέον ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που είναι η περιοχή των ματιών.

Μετά  από χρόνια ερευνών δημιουργήθηκε ένα μοναδικό προϊόν λόγω του τρόπου δράσης του και της εκπληκτικής αποτελεσματικότητας του.

Αυτό που κάνει το “ lεios“ μοναδικό είναι ότι πέραν της άμεσης δράσης του ενεργεί και σαν θεραπευτικό στην διάρκεια του χρόνου. Στο πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου μας που είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια μας τα σημάδια του χρόνου παρουσιάζονται πολύ έντονα.

1

Το “lεios” είναι  μια διεθνώς κατοχυρωμένη πατέντα.

Η εταιρεία “ lεios“  έχει κατοχυρώσει διεθνώς ένα μοναδικό προϊόν με πολυδύναμη δράση που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος, εξαφανίζει τις ρυτίδες και τις σακούλες μέσα σε 10 λεπτά. Πράγματι το μοναδικό ενεργό συστατικό Α.Μ.Α.Χ προκαλεί άμεσα φαινόμενα LIFTING χαρίζοντας μια επιδερμίδα λεία και λαμπερή, οι άλλοι παράγοντες, όπως το υαλουρονικό οξύ, η αλόη και η πανθενόλη χαρίζουν ενυδάτωση και προφυλάσσουν το δέρμα από τη σταδιακή μείωση κολλαγόνου και της ελαστίνης.

          ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Το “lεios“  χρησιμοποιείται πρωί- βράδυ επάνω σε τελείως καθαρό και στεγνό δέρμα. Απλώνουμε ομoιόμορφα μια μικρή ποσότητα “ lεios “  γύρω από τα μάτια και περιμένουμε λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί. Νοιώθουμε αμέσως μια αίσθηση φρεσκάδας και ένα ελαφρύ τράβηγμα, αυτό είναι ένδειξη ότι τα ενεργά συστατικά λειτουργούν. Σε 10 λεπτά το “ lεios “  μας χαρίζει ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα.

          ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Η πιθανή χρήση άλλων καλλυντικών προϊόντων στη περιοχή όπου βάλατε

lεios “ μειώνει το φαινόμενο lifting ενώ δεν αλλάζουν οι άλλες ιδιότητες.

Το “ lεiosδεν περιέχει χρωστικές ουσίες, ούτε ζωικά πρόσθετα

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply