Μεταβολή του καιρού σήμερα

0
23

Σήμερα Πέμπτη  τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά , στη Δυτική Ελλάδα που από το μεσημέρι θα ενταθούν , θα εκδηλωθούν καταιγίδες και μέχρι αργά το βράδυ θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα Άνεμοι Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 7 Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 19 βαθμούς . Την Παρασκευή οι βροχές και οι καταιγίδες  θα είναι περισσότερες και εντονότερες στα Δ , τα Β και το Α. Αιγαίο . Μέχρι το βράδυ πάντως θα περιοριστούν στη Θράκη το Α. Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και τη νύχτα  θα σταματήσουν  Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά Οι Άνεμοι Δ – ΒΔ στα πελάγη 7 με 8  μποφόρ και ηθερμοκρασία θα σημειώσει  πτώση . Το Σ/Κ ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος , Ηθερμοκρασία σε άνοδο .

Αττική                                                                                                                                       

Καιρός : λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και αργά το βράδυ θα βρέξει Άνεμοι: Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 18 βαθμούς

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός :τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα – βράδυ Άνεμοι :ΝΑ  3 με 5 μποφόρ . Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς .

ΠΗΓΗ:www.skaikairos.gr

Leave a reply