Πανελλήνιο Forum Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Δ.ΙΕΚ

0
614

3ο FORUM_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΓια 3η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται το Πανελλήνιο Forum Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Δ.ΙΕΚ, με κοινή πρωτοβουλία των Δ.ΙΕΚ Αχαρνών και Χαλανδρίου και τη συμμετοχή καταρτιζόμενων ή αποφοίτων της ειδικότητας «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», από συμμετέχοντα Δ.ΙΕΚ όλης της Ελλάδας παρέχοντάς τους τη δυνατότητα προβολής του έργου τους κατά τη διάρκεια κατάρτισης, με μουσικά και θεατρικά δρώμενα, έκθεση κατασκευών, κουκλοθέατρο κ.λ.π. διά ζώσης ή εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικών μέσων.

Η ενθουσιώδης υποδοχή και στήριξη των 2 προηγούμενων διοργανώσεων από καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές, οδήγησε το Forun στον αναστοχασμό, στην ωρίμανση και στην αναζήτηση νέων προοπτικών συνεργασίας.

Η 3η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί από τον εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «το Χαμόγελο του Παιδιού», με τον εμβληματικό τίτλο – τι άλλο- «Χαμόγελο» ως ένδειξη της έναρξης συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων για τον εθελοντισμό και την ανάληψη δράσης στην επαγγελματική κατάρτιση.

Απαραίτητη προϋπόθεση παρακολούθησης του Forum και της λήψης Βεβαίωσης Παρακολούθησης, αποτελεί η συμπλήρωση της Φόρμας στη διεύθυνση: https://forms.gle/qYo8iQP1yS7wUUto7, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Πληροφορίες: Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019, 3.00 -8.30 μ.μ.

Χώρος: «Το χαμόγελο του παιδιού» Σπύρου Λούη 18, Μαρούσι

(πλησίον ηλ. σταθμού)Πρόσκληση IEK ΑΧΑΡΝΩΝ forum

Facebook Comments