Νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενότητα στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Απο τον στις Αύγουστος 7, 2018

38722199_828970680624993_4264710449695555584_n

«Προσωπική ανάπτυξη με την γνώση της επιστήμης», είναι ο τίτλος της νέας πρωτοποριακής εκπαιδευτικής ενότητας που εντάσσει στο πρόγραμμα του, το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, με την συμμετοχή κορυφαίων Πανεπιστημιακών και καταξιωμένων ειδικών όπως οι: Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής διαπροσωπικών σχέσεων και Πρόεδρος τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας , Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, κ.α.

Το νέο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να ζήσει μια ζωή με νόημα και πληρότητα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Οι Έλληνες φιλόσοφοι από τον Αριστοτέλη τον Επίκουρο, τον Πλάτωνα τον Σωκράτη κ.α., είχαν ο καθένας τις δικές τους απόψεις, και φυσικά, όλοι έχουμε τις δικές μας, για το ποιοι είναι οι παράγοντες επιτυχίας των παραπάνω. Η αυτογνωσία είναι το πρώτο θεμελιώδες βήμα, η οποία είναι επίπονη, διαρκής και διά βίου.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετά από 13 χρόνια πετυχημένης δράσης, στην προσφορά έγκυρης επιστημονικής γνώσης στην κοινωνία, καθιερώνει την παραπάνω στοχευμένη εκπαιδευτική ενότητα, με σκοπό να προσφέρει ουσιαστική βιωματική εκπαίδευση στην προσωπική ανάπτυξη, με τεκμηριωμένη επιστημονικά γνώση.

Η νέα αυτή εκπαιδευτική ενότητα αποτελείται από μια σειρά 4 ή 5 αυτόνομων σεμιναριακών κύκλων βιωματικής εκπαίδευσης, αποτελούμενων από 4 ή 5 τετράωρα σεμινάρια ανά κύκλο.

Στους αυτόνομους σεμιναριακούς κύκλους οι συμμετέχοντες, (40 άτομα το ανώτερο ανά σεμινάριο), θα μάθουν με δοκιμασμένες και εφαρμόσιμες πρακτικές , πως μπορούν να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν τα ταλέντα, τις ηγετικές, συναισθηματικές και ψυχικές, ικανότητες τους, πως να παίρνουν σωστές αποφάσεις, να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να συνειδητοποιήσουν και να μεγιστοποιήσουν τις ικανότητες τους και πως να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και πως να θέτουν νέους,

Ο κάθε σεμιναριακός κύκλος είναι αυτόνομος και για την απόκτηση του σχετικού πιστοποιητικού παρακολούθησης απαιτείται η συμμετοχή και στα 4 ή 5 τετράωρα σεμινάρια. Ωστόσο παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής , κατ΄επιλογή, ενός ή περισσοτέρων εκ των σεμιναρίων του κύκλου, λαμβάνοντας για το καθένα το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: www.alp.gr ( Στην ενότητα: Εξειδικευμένα προγράμματα) και στα τηλ:2821501060 & 6932447016 ώρες 10,00 έως 15,00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply