Συνάντηση Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπή κ. Ε. Μπαρόζο

Απο τον στις Φεβρουάριος 25, 2010
 1313378

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπή κ. Ε. Μπαρόζο είχε σήμερα ο Αντώνης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις Βρυξέλες.

 

«Βρίσκομαι στις Βρυξέλλες γιατί θέλω να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου. Γι’ αυτό ζήτησα από τον κ. Μπαρόζο, να στηριχθεί άμεσα η χώρα μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τη συνάντηση και σημείωσε «Λάθη έγιναν. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Σήμερα, όμως, απαιτείται να υπάρξει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, για το καλό –θα έλεγα- ολόκληρης της Ευρωζώνης.»

 

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε στον κ. Μπαρόζο ότι η Ευρώπη θα πρέπει να δράσει άμεσα και να βοηθήσει την Ελλάδα, διότι, όπως είπε, η προοπτική του Δ.Ν.Τ. είναι άκρως επικίνδυνη και άκρως και αντιευρωπαϊκή επιλογή.

 

Από την πλευρά του ο κ.Μπαρόζο, σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, σημείωσε ότι απαιτείται από την Ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει αποφασιστικά στα μέτρα που έχουν θεωρηθεί από όλους αναγκαία και από την άλλη του διαβεβαίωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα δείξει την αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης.

Αύριο (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου )ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον  ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό κ. Μάθιου Νίμιτς στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος (Ρηγίλλης 18).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply