Άδωνις Γεωργιάδης:Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την εξίσωση των ανθρώπων προς τα κάτω

0
32

photo 1 AGIA PARASKEVI (23-06-2019)Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών,  Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου, στον ρ/σ Real FM 97.8 και στον δημοσιογράφο,  Νίκο Χατζηνικολάου, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας: 

  • «Η δήλωση του κ. Αλέξη Τσίπρα ότι “το πρόγραμμα της Ν.Δ. μυρίζει ανθρώπινο αίμα” ήταν απαράδεκτη, απάνθρωπη και αντιδημοκρατική»
  • «Μιλάνε για “κρυφή ατζέντα” της Ν.Δ. που θα βλάψει το κοινωνικό κράτος ενώ εκείνοι ψήφισαν την κατάργηση του ΕΚΑΣ και έπληξαν εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους. Έπληξαν δηλαδή το κοινωνικό κράτος στον πυρήνα του. 
  • «Έχουν καταλάβει ότι ο λόγος που τους καταψήφισε ο ελληνικός λαός είναι ότι “έγδαραν” τη μεσαία τάξη σε φόρους και εισφορές;». 
  • «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την εξίσωση των ανθρώπων προς τα κάτω και να ζουν οι άνθρωποι από επιδόματα». 
  • «Καλό θα είναι σε έναν ουδέτερο πολιτικά χρόνο να φτιαχτεί ένα πλαίσιο που θα επιτρέπει αληθινή δημοσιογραφική προσέγγιση και αυτό να ακολουθούν τα κόμματα. Εφόσον σκοπός του debate είναι η ενημέρωση των πολιτών, την ευθύνη της ενημέρωσης δεν μπορούν να την έχουν τα κόμματα αλλά οι δημοσιογράφοι».

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

 

Leave a reply