Καμμένος: Ας πατήσει το πόδι του στα Ίμια να δούμε πώς θα φύγει

0
12

ImageHandlerΣκληρή  απάντηση έδωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, στον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας στον Σκάι και στον Γιώργο Αυτιά.

«Ας τολμούσε να πατήσει το πόδι του σε νησί. Να δούμε πως και αν θα έφευγε από εκεί», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος απαντώντας στη δήλωση του Τούρκου υπουργού ότι αν ήθελαν θα ανέβαιναν στα Ίμια, κάτι που  έχουν ξανακάνει.
Ο Υπουργός μάλιστα αναφέρθηκε στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη , λέγοντας ότι «η πολιτική Σημίτη και Πάγκαλου έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δεν θα πατήσει κανείς ελληνικό νησί».

«Υπουργός Άμυνας είμαι εγώ. Τελείωσαν οι εποχές που τις σημαίες έπαιρναν οι αέρηδες», ανέφερε  ο κ.Καμένος.
«Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός», είπε, διαμηνύοντας ότι «οποιαδήποτε πρόκληση απαντάτε. Οποιοδήποτε πλοίο παραβιάζει τα εθνικά χωρικά ύδατα αντιμετωπίζεται.
«Η Ελλάδα δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές αλλά δεν θα κάνει πίσω σε κυριαρχικά δικαιώματα. Τα στημένα επεισόδια των Τούρκων προκαλούν θυμηδία» είπε ο υπουργός Άμυνας.
Ενώ χαρακτήρισε την προκλητικότητα της Τουρκίας ως «κινήσεις πανικού» εξ αιτίας της  προεκλογικής περιόδου, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα δεν απαντά σε λεκτικές προκλήσεις».

Περισσότερα στο  βίντεο του real.gr :

Leave a reply