Ακαδημία Τένις του Ραφαέλ Ναδάλ στην Χαλκιδική

0
157

4548d05af6Μια μοναδική εμπειρία περιμένει τους απανταχού φίλους της μικρής, κίτρινης «στρογγυλής θεάς» που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία του τένις σε όλο του το μεγαλείο. Στο Sani Resort λειτουργεί το νέο  Rafa Nadal Tennis Centre, που αναπτύχθηκε από τον γνωστό θρύλο του τένις και πρωταθλητή του Grand Slam. 

Με ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις και μια ειδική ομάδα προπονητών, το νέο Tennis Centre ακολουθεί και εφαρμόζει τις ίδιες προπονητικές μεθόδους που οδήγησαν τον Rafa Nadal στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, πάντα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Rafa Nadal Tennis Academy. Πέρα από την τεχνική προπόνηση και τη σωματική προετοιμασία, το πρόγραμμα  εστιάζει παράλληλα στις προσωπικές αξίες του κορυφαίου πρωταθλητή και ενσωματώνει στοιχεία αθλητικής ψυχολογίας και mental training.

Στο Sani Resort, εγκαινιάζουν  μια ακόμη συνεργασία με ένα κορυφαίο όνομα από τον χώρο του αθλητισμού.

8 χωμάτινα γήπεδα τένις (clay courts)
Υπαίθριο lounge
Περίοδος λειτουργίας: Απρίλιος – Οκτώβριος
Ώρες λειτουργίας 08:00 – 22:00
Κρατήσεις: μέσω της ιστοσελίδας του Sani Resort, της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στην Υποδοχή των ξενοδοχείων
Το πρόγραμμα

Στο νέο Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort προσφέρονται προγράμματα τένις για κάθε ηλικία και επίπεδο, τα οποία απευθύνονται σε πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Κάθε πρόγραμμα προπόνησης στο Rafa Nadal Tennis Centre είναι εξατομικευμένο, σχεδιάζεται με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές και προσφέρεται από κορυφαίους πιστοποιημένους προπονητές από τη Rafa Nadal Academy. Τα προγράμματα βασίζονται σε μια μοναδική προπονητική μέθοδο που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε αθλητή, με στόχο την ανάδειξη των δυνατών σημείων και παράλληλα τη βελτίωση των αδυναμιών των παικτών.

Το Rafa Nadal Tennis Centre θα ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2019 για να υποδεχθεί παίκτες, οικογένειες και φίλους του αθλήματος από ολόκληρο τον κόσμο.

 

Leave a reply