Διάθεση επιταγών σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Ν.Ηρακλείου

0
11

Την  χορηγία 50 δωροεπιταγών – από 20 ευρώ η κάθε μία – οι οποίες θα διατεθούν για τους Ηρακλειώτες που ανήκουν στις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού, εξασφάλισε η δημοτική επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ, του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το τοπικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, Γιάννης Φίλανδρος, παρέλαβε τις επιταγές τις οποίες και παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργο Οικονομίδη, ούτως ώστε να διατεθούν στους άπορους κατοίκους της πόλης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια.

«Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτή την προσφορά ανθρωπιάς, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι διατίθεται στην περίοδο των εορτών του Πάσχα. Και αυτό γιατί ενισχύει σημαντικά την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής να μην νιώθει κανείς, να μην είναι κανείς, μόνος απέναντι στην κρίση, πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες, το δίδαγμα των οποίων είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη», σχολιάζει ο Γιάννης Φίλανδρος.

 

Leave a reply