Δωρεάν εμβολιασμοί παιδιών στα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττική

0
237

Τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά οικονομικά αδύναμων και ανασφάλιστων κατοίκων της πόλης να εμβολιαστούν δωρεάν από μια συγκεκριμένη γκάμα εμβολίων, μια σημαντική χορηγία ανθρωπιάς και αγάπης από την ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εξασφαλίσθηκε έπειτα από σχετική συνεργασία του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, με τους ανθρώπους της Επιχείρησης.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται στον χώρο Δημοτικών Ιατρείων (2ος όροφος του δημαρχείου) ενώ οι δικαιούχοι πρέπει να είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι γονείς με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Απαραίτητα δικαιολογητικά:

φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος του τελευταίου έτους,

ταυτότητα,

κάρτα ανεργίας και

αποδεικτικό ότι πρόκειται για κάτοικο Ηρακλείου Αττικής

(συμπληρωματικά, εάν πρόκειται για δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ προσκόμιση σχετικής βέβαιωσης).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή τα προσφερόμενα εμβόλια είναι περιορισμένα σε αριθμό τεμαχίων, οι δικαιούχοι πρέπει να κλείσουν εγκαίρως ραντεβού για τον εμβολιασμό από τον παιδίατρο των Δημοτικών Ιατρείων στο τηλέφωνο 2132000187.

Τα χορηγούμενα εμβόλια είναι τα εξής:

DT.VAX

ENGERIX 10mg

EPAXAL

HEXYON

MENJUGATE

MMR VAX-PRO

NEISVAC

PREVENAR

VALIRIX

VARIVAX

VAXIGRIP

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ΔΕΔΔΗΕ που με την γενναιόδωρη προσφορά της μας δίνει την ευκαιρία να διευρύνουμε τις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου μας, υπηρεσίες που καλύπτουν σε δύσκολους καιρούς, ζωτικές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Οικονομίδης.

Leave a reply