9η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ – Αθήνα, 20 & 21 Ιανουαρίου 2018

Απο τον στις Δεκέμβριος 20, 2017

21

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 9η χρονιά την εκδήλωση-θεσμό για την εκπαίδευση του επαγγελματία υγείας,  στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο  Αθηνών. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Ιατρούς με Δωρεάν Συμμετοχή και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.500 επισκέπτες στο διήμερο.

Η Διημερίδα παίζει έναν σημαντικό ρόλο στη στήριξη και εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας με συνεχή ενημέρωση γύρω από καινοτόμα θέματα Στρατηγικής,  Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Τεχνολογίας και Φαρμακευτικής Φροντίδας.

Με 146 διακεκριμένους ομιλητές, 48 ομιλίες, 10 στρογγυλά τραπέζια και 29 εργαστήρια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 9ης Διημερίδας περιλαμβάνει 4 θεματικούς πυλώνες:

  1. 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ε.Φ.Ε. με ενότητες σχετικά με: Πρόληψη,  Φυτικά Φάρμακα, Δερματικές Παθήσεις,  Κοινωνική Προσέγγιση και  Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.
  2. Marketing και Διαχείριση, με ενότητες σχετικά με: Οικονομία, Διοίκηση Συνεργατών, Διαπραγματεύσεις, Πιστότητα Πελάτη και  Στρατηγική Καινοτομία.
  3. Εξελίξεις στο Επάγγελμα, με Στρογγυλά Τραπέζια σχετικά με: τους συνεργικούς ρόλους Ιατρού και Φαρμακοποιού, το μέλλον των Υπηρεσιών Υγείας, την Ψηφιακή Υγεία, την Ανάπτυξη των Καλλυντικών στα φαρμακεία και το Χονδρεμπόριο.
  4. Καινοτομία και Τεχνολογία, με ενότητες σχετικά με: Επιχειρηματικά Καινοτόμες Πρακτικές, Χρήση Νέων Τεχνολογιών και Υπηρεσίες Υγείας.

Όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει τροφή για σκέψη πάνω στο μέλλον των επαγγελματιών υγείας, Φαρμακοποιών και Ιατρών, με στόχο να σχεδιάσουν στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις των ασθενών, διατηρώντας παράλληλα μια υγιή και βιώσιμη επιχείρηση, φαρμακείο ή ιατρείο.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο δίπλα στις αίθουσες ομιλιών, θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω από 80 εταιρείες του χώρου.

 Πρόσκληση – Πρόγραμμα 9ης Διημερίδας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Απο τον στις Νοέμβριος 13, 2017

c93eee08-5e0e-44e7-bb99-c7e2a246fb3dΗ ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 9η χρονιά την εκδήλωση-θεσμό για την εκπαίδευση του επαγγελματία υγείας, στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Με Δωρεάν Συμμετοχή, η εκδήλωση απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς, Ιατρούς και Βοηθούς τους, Φοιτητές, Στελέχη Επιχειρήσεων και Απασχολούμενους σε Φορείς Υγείας και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 6.500 επισκέπτες στο διήμερο.

Η Διημερίδα αποτελεί, κατά γενική ομολογία, το μεγαλύτερο και το πιο αξιόλογο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα, ιδιαίτερα σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας υγείας.

Προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και στους συνεργάτες τους εργαλεία επιμόρφωσης και υποστήριξης, με πρακτικές λύσεις για βελτίωση των δεξιοτήτων τους, ιδιαίτερα όσον αφορά την οργάνωση και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς-πελάτες τους.

Στόχος της Διημερίδας είναι να βοηθήσει τις εταιρείες και τους επαγγελματίες υγείας να διαχειριστούν επιτυχώς τις αλλαγές που απαιτούνται σήμερα, για ένα αποτελεσματικό και κερδοφόρο φαρμακείο ή ιατρείο.

Η Διημερίδα παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην στήριξη και εξέλιξη των επαγγελματιών υγείας με συνεχή ενημέρωση γύρω από καινοτόμα θέματα Στρατηγικής,  Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Τεχνολογίας και Φαρμακευτικής Φροντίδας.

Με 107 διακεκριμένους ομιλητές, 37 ομιλίες, 9 στρογγυλά τραπέζια και 15 εργαστήρια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 9ης Διημερίδας περιλαμβάνει 4 θεματικούς πυλώνες:

  1. 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ε.Φ.Ε. με ενότητες σχετικά με:  Πρόληψη,  Φυτικά Φάρμακα, Δερματικές Παθήσεις,  Κοινωνική Προσέγγιση και  Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα,
  2. Marketing και Διαχείριση, με ενότητες σχετικά με: Οικονομία, Διοίκηση Συνεργατών, Διαπραγματεύσεις,  Πιστότητα Πελάτη και  Στρατηγική Καινοτομία,
  3. Εξελίξεις στο Επάγγελμα, με Στρογγυλά Τραπέζια σχετικά με: τους συνεργικούς ρόλους Ιατρού και Φαρμακοποιού, το μέλλον των Υπηρεσιών Υγείας, την Ψηφιακή Υγεία, την Ανάπτυξη των Καλλυντικών στα φαρμακεία και το Χονδρεμπόριο και
  4. Καινοτομία και Τεχνολογία, με ενότητες σχετικά με: Επιχειρηματικά Καινοτόμες Πρακτικές, Χρήση Νέων Τεχνολογιών και  Υπηρεσίες Υγείας.

Όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει τροφή για σκέψη πάνω στο μέλλον των επαγγελματιών υγείας, Φαρμακοποιών και Ιατρών, με στόχο να σχεδιάσουν στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις των ασθενών, διατηρώντας παράλληλα μια υγιή και βιώσιμη επιχείρηση, φαρμακείο ή ιατρείο.

Παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο δίπλα στις αίθουσες ομιλιών, θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω από 100 εταιρείες του χώρου.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply