Αποκλεισμός του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδο

Απο τον στις Νοέμβριος 8, 2018

IMG-73bb6f48f6974ffef19c21dd11bed249-VΜε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος γνωστοποιεί την κινητοποίηση της  για τον  αποκλεισμό του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης  που θα πραγματοποιηθεί αύριο 9-11-2018  ώρα 8.00.

Αναλυτικά:

Σκοπός της συγκεκριμένης ειρηνικής διαμαρτυρίας είναι να κατατεθεί ένα υπόμνημα στην κ. Νοτοπούλου καθώς και να αναδειχθεί το πρόβλημα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το οποίο θα έχει ως εξής :
1. Άμεση κατάργηση του άρθρου 11 από το νομοσχέδιο που αναμένουμε προς ψήφιση .
2.Αμεση καταβολή της αποζημίωσης των εξεταστικών επιτροπών έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση όλου του κοινωνικού συνόλου που πλήττεται από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο είναι σε αναμονή εδώ και 3 χρόνια .
3. Διαφοροποίηση των εξεταστικών επιτροπών από την κατηγορία των συμπολιτών μας άνω των 74 ετών από τις εξεταστικές επιτροπές των υποψηφίων οδηγών για αρχική χορήγηση διπλώματος π.χ ειδικές επιτροπές για τους άνω των 74 ετών όπως αναγράφεται και στο σχέδιο νόμου.
4. Να σταματήσει άμεσα η λασπολογία εναντίον του κλάδου των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών που παρατηρείται εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ καθώς και από τα στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων. Με γνώμονα τον λαϊκισμό και την δημιουργία εντυπώσεων της κοινής γνώμης κατακρεουργούν έναν ολόκληρο κλάδο ο οποίος ασκεί λειτούργημα και διασφαλίζει την οδική ασφάλεια .
Στην ειρηνική διαμαρτυρία θα παραβρίσκεται και το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας μας ώστε να παρέμβει σε τυχόν στοχευμένα ερωτήματα τα οποία μπορεί να ειπωθούν από τα ΜΜΕ πλήττοντας την αξιοπρέπεια μας ως κλάδο εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.

5)να αναλάβει την απολυτή ευθύνη ο υπουργός και η κυβέρνηση για τα θύματα που θα θρηνήσουμε με το νέο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί
Δεν θα φύγουμε εάν δεν πάρουμε από την κ. Νοτοπούλου, η οποία και θα απαιτήσουμε να επικοινωνήσει με τον Υπουργό και ακόμα και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, διαβεβαίωση για τα αιτήματα μας.
Η κινητοποίηση θα καλυφθεί επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία και όλη την ευθύνη  την έχει αναλάβει η Ομοσπονδία μας.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην χθεσινή γενική  συνέλευση να παραβρεθούν δίπλα μας.
Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί !

Με τιμή,
Η Ομοσπονδία μας
ΟΕΥΟΕ

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply