Εγκατάσταση POS για ηλεκτρονικές συναλλαγές ιδιωτών και Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Απο τον στις Απρίλιος 21, 2017

municipality-of-irakleio-attikis-logo-3Τη δυνατότητα να πληρώνουν πλέον τις υποχρεώσεις τους προς το δημοτικό ταμείο με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) παρέχει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με την εγκατάσταση μηχανημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών (POS). Οι συναλλαγές μέσω κάρτας αφορούν πάσης φύσης πληρωμές ή οφειλές και γίνονται στην υπηρεσία του δημοτικού ταμείου (3ος όροφος δημαρχείου). Δεκτές είναι το σύνολο των δημοφιλών καρτών (VISA, Mastercard, Maestro και Union Pay).

Με την εγκατάσταση των μηχανημάτων POS, αυξάνονται οι τρόποι που κάποιος μπορεί να εκτελέσει πληρωμή προς τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, αφού, θυμίζουμε, ήδη υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης οφειλής:

  • με μετρητά στο δημοτικό ταμείο,
  • με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό κισσέ ή μέσω e-banking, αμφότερα, στον λογαριασμό με IBAN GR3701710420006042124287355 (Τράπεζα Πειραιώς) και κοινοποίηση βεβαίωσης της κατάθεσης στο δημοτικό ταμείο.

Οι πληρωμές με κάρτα θα γίνονται στο δημοτικό ταμείο εργάσιμες ημέρες και ώρες πλην των δύο τελευταίων εργάσιμων ημερών κάθε μήνα (για λογιστικούς λόγους

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply