Νέα κάμερα ζωντανής μετάδοσης εικόνας από το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

0
6

Ziria_drone

Λειτουργία  2ης κάμερας ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης εικόνας, με πανοραμικό πλάνο αυτή τη φορά από τους αναβατήρες, τις πίστες και τις γύρω πλαγιές του χιονοδρομικού.

Ο ευρυγώνιος φωτοευαίσθητος φακός της κάμερας, πέρα από την ευρύτητα του προσφερόμενου πλάνου, επιτρέπει τη θέαση ακόμα και τη νύχτα, όπου το φώς του φεγγαριού και αντανάκλασή του στο χιόνι, δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό, ειδικά όταν συνδυάζεται με καθαρό έναστρο ουρανό όπως αυτές τις μέρες. Η εικόνα της κάμερας ανανεώνεται αυτόματα ανά 1 λεπτό.

Ταυτόχρονα γίνονται εργασίες αποκατάστασης  της βλάβης που προέκυψε λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας, στο καλώδιο της παλιάς κάμερας με πλάνο από το σαλέ του χιονοδρομικού.ziriacam

Πλέον οι επισκέπτες της Ζήρειας, έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο βουνό, καθώς και της κατάστασης που επικρατεί στις πίστες και (προσεχώς ξανά) στο σαλέ του χιονοδρομικού.

Η Ζήρεια Α.Ε και Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ευχαριστούν θερμά την Ολυμπία Οδό για τη διαχρονική υποστήριξη στο χιονοδρομικό κέντρο που αποτελεί πνεύμονα ανάπτυξης του ορεινού τουρισμού του δήμου μας.

Η εικόνα της κάμερας, αναμεταδίδεται στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του χιονοδρομικού, www.ziriaski.gr.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί από το 2007, στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1550 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας, ενώ με την ολοκλήρωση του νέο αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πατρών, η Ζήρεια κατέστη με διαφορά το πλησιέστερο χιονοδρομικό στην Αττική, από την οποία την χωρίζουν 156 χιλιόμετρα και κάτι περισσότερο από μιάμιση ώρα ταξιδίου.Ziria Logo white

Πρόκειται για ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και είναι ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία.

Leave a reply