Ο ράπερ και το νέο Focus ST (video)

Απο τον στις Φεβρουάριος 18, 2019

Ο Blakie δίνει το δικό του ρυθμό στο Ford Focus ST ερμηνεύοντας το “Jump”

Χρειάζεσαι ταχύτητα και ακρίβεια για να μπορέσεις να ακολουθήσεις το ρυθμό και την ενέργεια του μουσικοσυνθέτη και παραγωγού Blakie.

image002

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ford συνεργάστηκε με τον 21χρονο ερμηνευτή του “Can’t see them” και του “Bare Energy EP” για τα γυρίσματα ενός νέου βίντεο με θέμα την ευελιξία και απόκριση του νέου Focus ST.

Τα γυρίσματα στην πίστα δοκιμών της εταιρίας στο Lommel (Βέλγιο) διήρκεσαν τρεις μέρες και το βίντεο παρουσιάζει τον Λονδρέζο ράπερ Blakie να ερμηνεύει το τραγούδι του “Jump” από τη θέση του συνοδηγού του Focus ST – την εξέλιξη του οποίου υπογράφει η Ford Performance.

Επιστρατεύοντας προηγμένες τεχνολογίες, όπως ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, υπερσυμπίεση με anti-lag και επιλέξιμα Προφίλ Οδήγησης (Drive Modes), το αυτοκίνητο συναγωνίζεται τον ράπερ στις συνεχείς αλλαγές ρυθμών και τέμπο.

Ο Blakie μάλιστα αυτοσχεδίασε με τους στίχους ειδικά για την περίπτωση, θέλοντας να δώσει ένα μοναδικό χαρακτήρα στο Focus ST.

«Το να κάνεις βίντεο για ένα τραγούδι που έγραψες στο δωμάτιό σου είναι εμπειρία – η μητέρα μου οδηγεί Ford, και σίγουρα θα ενθουσιαστεί» δήλωσε ο  Blakie. «Απόλαυσα τη συνεργασία με έναν εκπληκτικό οδηγό αλλά και την αδρεναλίνη που βίωσα με τοFocus ST σε μία πίστα δοκιμών.»

Αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα, το νέο Focus ST θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι σε 5θυρες και wagon εκδόσεις, με έναν ισχυρό 2.3 βενζινοκινητήρα EcoBoost 280 ίππων και έναν 2.0 EcoBlue diesel 190 ίππων.

Όλα τα γυρίσματα έγιναν σε κλειστή πίστα υπό την εποπτεία ειδικών της Ford σε θέματα ασφάλειας.

Προβλεπόμενες εκπομπές CO2 από 175 g/km και κατανάλωσης από 7,6 l/100 km για τον 2.3 EcoBoost και αντίστοιχα από 124 g/km και 4,8 l/100 km για τον 2.0 EcoBlue.

Επίσημες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 θα δημοσιευτούν όταν πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του μοντέλου.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply