Πότε οι άνδρες απορρίπτουν κάθε προσφορά για σεξ

0
166

190218182546_erotikes_tainies_sex-1280x720Η στρογγυλή θεά είναι αυτή για την οποία οι άνδρες απορρίπτουν τις ερωτικές προσφορές της συντρόφου του, εκτός εάν…

Εάν η τηλεόραση παραμένει αναμμένη και συντονισμένη στο ματς τότε και μόνο τότε οι άνδρες υποκύπτουν στα χάδια της συντρόφου τους αρκεί να μην χάνουν τις φάσεις! Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει έρευνα εταιρίας προφυλακτικών σε δείγμα άνω των 2000 ανδρών όπου σύμφωνα με τις απαντήσεις τους το 37% των ανδρών δηλώνουν ότι δεν θα απορρίψουν την ερωτική προσφορά της συντρόφου τους, αρκεί να μείνει ανοιχτή η τηλεόραση.

Υπάρχουν βέβαια και οι βιαστικοί, δηλαδή εκείνοι που παρασύρονται σε ερωτοτροπίες αλλά βιάζονται να τελειώσουν την ερωτική φάση για να προλάβουν την ποδοσφαιρική. Αυτοί ανέρχονται στο 42% των ερωτηθέντων.

Τέλος υπάρχουν εκείνοι που απιστούν την ώρα της ερωτικής πράξης αφήνοντας το μυαλό τους να ταξιδέψει στο παιχνίδι και τις φάσεις που χάνουν. Αυτοί ανέρχονται σε 27%.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ακόμη πως πολλοί άνδρες δηλώνουν «άρρωστοι» προκειμένου να μην κάνουν σεξ και να μπορέσουν έτσι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα απερίσπαστοι. Ποιες άλλες δικαιολογίες χρησιμοποιούν οι άνδρες για να αποφύγουν τα… συζυγικά καθήκοντα;   «Με πονάει η μέση μου», «Είμαι πολύ κουρασμένος»,  «Έχω πονοκέφαλο» (φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δικαιολογία δεν αποτελεί γυναικείο προνόμιο) και «Είχα πολλή δουλειά».

ΠΗΓΗ:ygeiamou.gr

Facebook Comments