Στη Σύρο η θαλαμηγός «FUNDAMENTAL»

Απο τον στις Ιούλιος 16, 2018

DSC01805H θαλαμηγός «FUNDAMENTAL» με το εντυπωσιακό σκαρί στο λιμάνι της Ερμούπολης

H Sevil Sabancı αγόρασε το περασμένο έτος, απο τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Riza Tansu, της εταιρείας Tansu Yachts, την θαλαμηγό με μήκος 39,3 μέτρων και πλάτους 7,6 μέτρων έναντι 11 εκατομμύρια ευρώ (Περίπου 45 εκατομμύρια 650 χιλιάδες λίρες).
Καθηλώνει με την ομορφιά του τους περαστικούς που στέκονται για λίγο να το παρατηρήσουν.
Η θαλαμηγός «FUNDAMENTAL» με ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σκαρί, ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Ερμούπολης. Το σκάφος αναψυχής με σημαία Τουρκίας, κατέπλευσε στο λιμάνι της Ερμούπολης, χτες Παρασκευή 13 Ιουλίου, προερχόμενο την Νάξο και έχει μήκος 40 και πλάτος 8 μέτρα.
Η Ιδιοκτήτρια Σεβίλ Σαμπάντσι, διαθέτει την δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανική και χρηματοοικονομική εταιρεία της Τουρκίας »Sabanci Holding» και η οποία αγόρασε από την εταιρεία Tansu Yachts το τότε «Sexy Fish».
Το συγκεκριμένα σκάφος έχει αποκτήσει και βραβείο για το design και τις πολυτελείς του ανέσεις που προσφέρει.
Μπορεί για τους περισσότερους να είναι πολυτέλεια έστω και μιας ώρας κρουαζιέρα με το εν λόγω σκάφος, ωστόσο για το λιμάνι της Σύρου ο πολυτελής τουρισμός κρουαζιέρας δεν είναι… πολυτέλεια, τουναντίον, τείνει να γίνει μια πιο σταθερή, έως και μόνιμη κατάσταση, με όλο και περισσότερα γιοτ να το επισκέπτονται.
ΠΗΓΗ:cyclades24.gr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply