Στον Γκαβογιάννη ο Κουρέτας

0
272

Kouretas 1 (1)Επίσκεψη δέχθηκε στο εκλογικό του κέντρο στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Γκαβογιάννης, ο λόγος για τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα που κατέρχεται στον εκλογικό στίβο ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.Kouretas 2

Ο Δ. Κουρέτας συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γεωργία Γιώτα, Αναστασία Σπύρου και Γεώργιο Μιχάλη συνομίλησε σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα με τον υποψήφιο δήμαρχο και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της Καρδίτσας αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα. Εντόπισαν, επισήμαναν και συζήτησαν για την δυσχερή θέση που βρίσκεται ο Νομού Καρδίτσας και ο καθηγητής ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την πόλη μας, ανέπτυξε κάποιες από τις προτάσεις του τις οποίες ο Κ. Γκαβογιάννης βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες.
Και οι δύο δεσμεύτηκαν για μια πιο στενή συνεργασία στο μέλλον και για μια πιο έντονη προσπάθεια η οποία θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στους πολύ προβληματικούς τομείς που πάσχει η Καρδίτσα και κυρίως στην ανάπτυξη.
Facebook Comments