Το Fiat 500 στον ρόλο του Έρωτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

0
22

170213_Fiat_S-Valentino_01H Fiat και το εμβληματικό της μοντέλο 500, γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων με ένα video όπου διάφορα ζευγάρια ξαναζούν μια μαγική στιγμή: τη στιγμή του πρώτου τους φιλιού.
Για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Fiat δημιούργησε το «Αυτοκίνητο του Φιλιού» (Kiss Car). Πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου project είναι ερωτευμένα ζευγάρια που ζουν μια μαγική στιγμή μέσα στο πιο ρομαντικό αυτοκίνητο της Fiat: το εμβληματικό 500.

Τα ζευγάρια ξαναζούν την ιδιαίτερη στιγμή του πρώτου τους φιλιού, μια στιγμή την οποία οι περισσότεροι την έζησαν στο αυτοκίνητο.170213_Fiat_S-Valentino_02

Για να ξαναδημιουργήσουν αυτή τη μαγική στιγμή, η Fiat και η Bcube τοποθέτησαν ένα Fiat 500 πάνω σε ένα κόκκινο χαλί σε σχήμα καρδιάς στην Piazza del Carmine, στην καρδιά του Μιλάνο, όπου ο Έρωτας καλεί τους περαστικούς να ξαναζήσουν το αξέχαστο πρώτο τους φιλί μέσα στο αυτοκίνητο.

Η εμπειρία αυτή έγινε ένα video-αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο επίσημο κανάλι YouTube της Fiat https://youtu.be/ioge_3tXw1M

Leave a reply