Το νέο 2020 Nissan Titan XD

0
479

Προορισμένο για τις αγορά των ΗΠΑ, το νέο 2020 Nissan TITAN XD χαρακτηρίζεται από καινοτόμες τεχνολογίες και πολλές αναβαθμίσεις , προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση, σε οδηγό και επιβάτες. Με στάνταρ τον θηριώδη κινητήρα Endurance® V8 5.6 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους και 560Nm ροπής, το TITAN XD αποτελεί τον “Τιτάνα” της ρυμούλκησης. Για την μετάδοση της ισχύος, φροντίζει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων, προσφέροντας ομαλές αλλαγές, γραμμική λειτουργία του κινητήρα και άμεση επιτάχυνση.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πρωτότυπου “Warrior”, οι σχεδιαστές τόνισαν την κατασκευήσυμπαγούς δέσμης” και την επιβλητική παρουσία με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, μέσω των μεγάλων προβολέων LED και τα φώτων ημέρας LED με σχήμα “double boomerang”. Νέος φωτισμός, εξ ολοκλήρου LED, έχει προστεθεί στο σύνολο του οχήματος, με τον πίσω εξωτερικό σχεδιασμό να περιλαμβάνει νέα φώτα LED και κομψό φινίρισμα στην πίσω πόρτα. Οι επιπλέον αλλαγές στο εξωτερικό περιλαμβάνουν τον μπροστινό προφυλακτήρα, τη δικτυωτή μάσκα εμπρός και το περίβλημα της, τα φώτα ομίχλης, τη σήμανση, νέες ζάντες 20 ιντσών, καθώς και τέσσερα δυναμικά νέα χρώματα.

Στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό του νέου TITAN XD, θα φιλοξενηθούν με άνεση ο οδηγός και οι επιβάτες, σε στάνταρ καθίσματα μηδενικής βαρύτητας και έχοντας στη διάθεσή τους ένα νέο μενού εντολών και λειτουργιών (Integrated Command Center) με οθόνη αφής, υψηλής ανάλυσης 9 ιντσών. Στις πάμπολλες λειτουργίες του Integrated Command Center του νέου TITAN XD περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένο WiFi router, καθώς και η υπηρεσία Nissan Concierge, που προσφέρει 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό, για διάφορα θέματα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το 2020 TITAN XD, όπως και το 2020 TITAN, διαθέτει πλήθος τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility, με στάνταρ το Nissan Safety Shield 360, ένα πακέτο έξι προηγμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού. Το Safety Shield 360 περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, προειδοποίηση τυφλού σημείου, προειδοποίηση πίσω οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης δέσμης προβολέων και, ως αποκλειστικό στην κλάση του, το Rear Automatic Braking (αυτόματη οπίσθια πέδηση).

Επιπλέον, συστήματα όπως Integrated Trailer Brake Controller, Trailer Sway Control (TSC), Tow/Haul Mode με Downhill Speed Control, καθώς και το άκρως χρηστικό Trailer Light Check system πουλύνει τα χέρια του οδηγού σε ότι αφορά την ασφαλή πρόσδεση του trailer, κάνουν το 2020 TITAN XD να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μεγάλων pick up στις ΗΠΑ.

Βίντεο με το επιβλητικό Nissan TITAN XD

 

Facebook Comments