Το Nissan Note παίρνει το “στέμμα” των πωλήσεων στην Ιαπωνία για το 2018

Απο τον στις Ιανουάριος 11, 2019

Nissan-NOTE-e-Power_Το Nissan Note κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων για το 2018 στην Ιαπωνία, με τους αγοραστές του νααγκαλιάζουν” το καινοτόμο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER, χάρη στο οποίο και το minivan Nissan Serena κατέστη πρώτο σε πωλήσεις, στην κατηγορία του.

Συγκεκριμένα, η Nissan πούλησε 136.324 Note στην Ιαπωνία, κατά τη διάρκεια του 2018, κατακτώντας την κορυφή, στις ταξινομημένες πωλήσεις οχημάτων. Οι συγκεκριμένες ταξινομήσεις δεν περιλαμβάνουν οχήματα της κατηγορίας mini, καθώς και ξένες μάρκες.

Η απήχηση του συστήματος e-POWER βοήθησε το NOTE να γίνει το πρώτο μοντέλο της Nissan που κατακτά αυτή τη διάκριση στις πωλήσεις, σε ετήσια βάση, καθώς σχεδόν το 70% των αγοραστών του Note, επέλεξε το συγκεκριμένο σύστημα.Nissan-Serena_

Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 αυτοκίνητα Nissan Note με e-POWER, από τον Νοέμβριο του 2018, όπου και εισήγαγε την τεχνολογία στην Ιαπωνία. Το σύστημα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση, με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

Το σύστημα e-POWER είναι διαθέσιμο και στο Serena, από τον Μάρτιο του 2018. Η Nissan πούλησε 99.865 Serena μέσα στο 2018, καθιστώντας το νούμερο 1 minivan της Ιαπωνίας.

«Οι τεχνολογίες της Nissan προσφέρουν στους πελάτες μας μια ασφαλέστερη, πιο ευχάριστη και πιο άνετη εμπειρία οδήγησης«, δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, Asako Hoshino. «Μπορείτε να περιμένετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply