Διαδημοτική Σύσκεψη για το θέμα του Ρέματος Πεντέλης-Χαλανδρίου (Ποδονίφτης)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στο Δημαρχείο Πεντέλης στα Μελίσσια, η 2η Σύσκεψη Δημάρχων και Εκπροσώπων των έξι (6) Δήμων που διατρέχει το Ρέμα Πεντέλης-Χαλανδρίου.

Στην σύσκεψη που προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής  Γεώργιος Καραμέρος, παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Πεντέλης  Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, Χαλανδρίου κΣυμεών Ρούσσος, Βριλησσίων  Ξενοφών Μανιατογιάννης, οι εκπρόσωποι των Δήμων . Βασίλειος Κόκκαλης-Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου,  Αλέξανδρος Καριώτης-Αντιδήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Αλέξης Μαυραγάνης- Αντιδήμαρχος Βριλησσίων,  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου- Θεματικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης και υπηρεσιακοί  παράγοντες όλων των συμμετεχόντων Δήμων και της Περιφέρειας.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θάματα που αφορούν:

  1. Στη σύνταξη της μελέτης και το είδος, τον όγκο και τις επεμβάσεις που αυτή θα προβλέπει.
  2. Διαδικασία ανάδειξης του μειοδότη.
  3. Γενικά στοιχεία σύστασης της διακήρυξης.
  4. Ο τρόπος αξιοποίησης Καθηγητών του Πανεπιστημίου, εξειδικευμένων για το θέμα.

Αντηλλάγησαν απόψεις και υποβλήθηκαν προτάσεις οι οποίες και θα μελετηθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας για την διαμόρφωση της τελικής σύσκεψης.

Η σύσκεψη έκλεισε με την δέσμευση και πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γεώργιου Καραμέρου να γίνει η 3η Σύσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Βορείου Τομέα Αττικής, σε ημέρα και ώρα που οι εμπλεκόμενοι θα καθορίσουν σε συνενόηση.

Facebook Comments