Β.Πέππας: δεν ανταποκρίνεται ο δ.Διονύσου

0
140

marathonas_stamata_neosdromos“Η εισήγηση μου για την κατασκευή του διαδημοτικού δρόμου Σταμάτας – Μαραθώνα δεν έτυχε ομόφωνης απόφασης απ’όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου παρ’όλο που οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης το είδαν θετικά. Οι επιφυλάξεις είχαν σχέση με το κατά πόσο ο Δήμος Διονύσου επωφελείται από αυτό το έργο”.Αναφέρει μεταξύ άλλων  ο Πρόεδρος της κοινότητας Σταμάτας Βαγγέλης Πέππας, μετά το προχθεσινό κοινοτικό συμβούλιο στο οποίο δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση για την κατασκευή του διαδημοτικού δρόμου Σταμάτας – Μαραθώνα.

Το συγκεκριμένο έργο απασχολούσε και απασχολεί την Κοινότητα Μαραθώνα πάνω από μία δεκαετία και θεωρείται απ’ όλους πολύ σημαντικό έργο, για την ενίσχυση του τουρισμού και των μεταφορών.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει και η ΕΥΔΑΠ, η οποία θέλει να αποφορτίσει από την έντονη κίνηση των οχημάτων, το Φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα.

Για τον σκοπό αυτό, έγινε την Τρίτη 29-3-2016 στο Δημαρχείο Μαραθώνα έγινε μία ακόμα συνάντηση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα Άγγελου Λένα, αυτή τη φορά με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας Πέππα Ευάγγελο, με μοναδικό θέμα συζήτησης το νέο δρόμο Σταμάτας-Μαραθώνα.

12931109_1739746786243628_245049848581241503_n

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί φίλοι Σταματιώτες,
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σκοπός της Κοινότητας Σταμάτας είναι η πλήρης ενημέρωση σας για τα προβλήματα τα οποία μας απασχολούν. Η εισήγηση μου για την κατασκευή του διαδημοτικού δρόμου Σταμάτας – Μαραθώνα δεν έτυχε ομόφωνης απόφασης απ’όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου παρ’όλο που οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης το είδαν θετικά. Οι επιφυλάξεις είχαν σχέση με το κατά πόσο ο Δήμος Διονύσου επωφελείται από αυτό το έργο. Η επόμενη συζήτηση γι αυτό το θέμα θα πραγματοποιηθεί μετά από 6 μήνες με την προοπτική να υπάρχει και μια μελέτη σκοπιμότητας του έργου.
Οφείλω επίσης να σας ενημερώσω ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς ενημέρωση τόσο του Δασονομείου όσο και των αρμοδίων του Δήμου που αφορούν στον καθαρισμό των δασικών δρόμων αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταπόκριση εκ μέρους τους.

Facebook Comments