Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2016, η θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος»

0
137

unnamedΜε  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2016, η θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς σε σκηνοθετική επιμέλεια της Κικής Αυγουστάτου.

Η παράσταση που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Ιούλιο για 5 βραδιές, επαναλήφθηκε και το Φθινόπωρο στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016».

Στην παράσταση ο κόσμος ξεπερνούσε τους 700…

Η Κική Αυγουστάτου και η Ερασιτεχνική Ομάδα του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς παρουσίασαν για ακόμη μια φορά μια εκπληκτική παράσταση σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία χαρίζοντας στον κόσμο μια δροσερή και απολαυστική παράσταση.

Οι ηθοποιοί έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό, με  την αμεσότητα και το κέφι να πρωταγωνιστεί κάνοντας το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο τις ερμηνείες των ηθοποιών, συμμετέχοντας, γελώντας με την καρδιά του και καταχειροκροτώντας τους.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί θαυμάσια γλωσσική επεξεργασία του Γιάννη Καλαντζόπουλου, η υπέροχη μουσική του Δημήτρη Λέκκα και οι ευρηματικές χορογραφίες της Άννας Ανυφαντάκη.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, η Πρόεδρος του «Μενάνδρου» Πόλυ Αστερίου, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Τροβαδούροι» Ολυμπία Καλού, ο πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Γιάννης Μελάς, το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Κατερίνα Κροντηρά, ο  Γιάννης Καλαντζόπουλος, ο οποίος επιμελήθηκε τη γλωσσική και δραματουργική επεξεργασία του έργου και ο κ. Δημήτρης Λέκκας, ο οποίος επιμελήθηκε τη μουσική της παράστασης και πολλοί άλλοι.

 

 

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

 

Facebook Comments