Επίδειξη Skateboard από διεθνείς αθλητές, στο Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου

b51f93ef-2bde-4cb8-9523-13e86365ee91Στις ασφαλείς  υποδομές του Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά) θα βρεθούν διεθνείς αθλητές του Skate, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του νεανικού αθλήματος να τους γνωρίσουν από κοντά και να κάνουν Skate μαζί τους.         

Το ραντεβού στην εκδήλωση επίδειξης Skateboard από τους πολύ σημαντικούς αθλητές, με στόχο της ανάδειξη του αθλήματος και του αθλητικού ιδεώδους που εκπροσωπούν, είναι την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, από τις 06:00 μ.μ. έως τις 09:00 μ.μ.

Μεταξύ των αθλητών θα είναι οι: Ryan DeCenzo, Fries Taillieu, Danny Leon, Anton Myhrvold, Dannie Carlsen & Globe Greece riders.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Sook Board Family, σε συνεργασία με την  Globe,  με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης, πριν από δύο χρόνια παρέδωσε στους νέους το μεγαλύτερο Skate Park της Αττικής, έναν  σύγχρονο και απολύτως ασφαλή χώρο, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που τους είχε δώσει για να μπορούν να χαίρονται τα αγαπημένα τους αθλήματα και με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το λεκανοπέδιο και τόπο συνάντησης και ποιοτικής αναψυχής και άθλησης για τη νεολαία.        

Facebook Comments