“ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” στο Μαρούσι σήμερα

e3272015-9763-498d-a2d9-e90d179ea9e4Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, από τις 7 το απόγευμα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, έρχεται και φέτος να χαρίσει στους επισκέπτες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου μια βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και ευχάριστες εκπλήξεις και να τους προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων της πόλης.

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ διοργανώνεται από το Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και στις  5 πλατείες της πόλης θα εξελιχθεί μια μεγάλη γιορτή! Μουσικοχορευτικά συγκροτήματα,  μάγοι, ζογκλέρ, happenings για μικρά και μεγάλα παιδιά, όμορφες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, με αποκορύφωμα αργά το βράδυ τη μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης απευθύνει πρόσκληση σε όλους να επισκεφθούν το Εμπορικό Κέντρο, να χαρούν όμορφες και ξένοιαστες στιγμές και να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων.

«Με την «Λευκή Νύχτα δίνουμε το κίνητρο στον επισκέπτη να γνωρίσει την πόλη μας και την όμορφη αγορά της, μέσα σε μία χαρούμενη και ευχάριστη  ατμόσφαιρα, καθώς και την ευκαιρία για την τόνωση  και  ανάπτυξη της εμπορικής κίνησης και δραστηριότητας.  Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά.»        

Το Εμπορικό Κέντρο και οι πλατείες της πόλης θα φιλοξενήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους:

1) 09:15 μ.μ. -11:15: Μεγάλη Συναυλία  με τους Κώστα Μαρτάκη, Άρη Μακρή (Boys & Noise), Josephine Animando (48 Ώρες), στην Πλατεία Ηρώων.

2) Street Events με ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ κλπ σε όλους τους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου, καθ’ όλη τι διάρκεια της Λευκής Νύχτας.

3) 09:00 μ.μ.: Καραγκιόζης, Πλατεία Αγ. Λαύρας.

4) 08:00 μ.μ.: “Άγγελοι της Χαράς” παιδική παράσταση, Πλατεία Αγ. Λαύρας.

5) 07:00 μ.μ.: Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Πλατεία Ευτέρπης ζωγραφίζουν το διαχωριστικό.

6) 08:45 μ.μ.: Χορευτικά συγκροτήματα (Ελληνικοί Χοροί με υπεύθυνο Γ. Φραγκάκη) , Πλατεία Κασταλίας.

Facebook Comments