Ημερίδα για το LIFE & Interreg Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020

11Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει την Τρίτη 5/7/2016 και ώρα 9:30 π.μ. ανοικτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες προγραμμάτων LIFE & Interreg Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020-Επερχόμενες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων» στο μικρό αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν το περιεχόμενο του Προγράμματος για το Περιβάλλον LIFE και του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία για την περίοδο 2014-2020 καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες των σχετικών προσκλήσεων υποβολής προτάσεων που λήγουν το Σεπτέμβριο του 2016.

Παράλληλα, προσκεκλημένοι εκπρόσωποι τοπικών και περιφερειακών φορέων θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από παρόμοια έργα αλλά και τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες για  την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, την ενεργειακή αποδοτικότητα και τις μεταφορές.

Η ενημερωτική ημερίδα είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο και εντάσσεται σε ένα ευρύ φάσμα δράσεων που εξυπηρετούν την πολιτική του ιδρύματος για τη διασύνδεση της έρευνας με την αγορά και την ανάπτυξη συνεργειών που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη  περιφερειακή ανάπτυξη.

Φόρμα εγγραφής στο σύνδεσμο https://goo.gl/lUb9D9

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

11

Facebook Comments