Η «ΒΟΡΕΙΝΗ» στα χέρια σας…

0
91

13103351_985514128193714_142764818671035332_nΚυκλοφόρησε το 73º φύλλο της εφημερίδας «ΒΟΡΕΙΝΗ». Στις σελίδες της υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. 

Η μόνη διέξοδος από την κρίση δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και μία παρέα δεκαεξάχρονων μαθητών του Αρσακείου Εκάλης δείχνει σε όλους μας τον τρόπο, ενώ ταυτόχρονα στέλνει ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση.

«Για εμάς ο Πολιτισμός δεν είναι μία αφηρημένη και γενική έννοια, που εξαντλείται σ’ ένα, δύο μεγάλα γεγονότα. Είναι μία διαρκής προσπάθεια για «σταγόνες πολιτισμού» στην καθημερινότητα των πολιτών. Και είμαι πραγματικά υπερήφανος που στο καλαντάρι του Δήμου μας, σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχει μία εκδήλωση πολιτιστικού, πνευματικού ή ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος για μικρούς και μεγάλους», επισημαίνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Το σχέδιο αντιπλημμυρικής προστασίας, που στους διαδρόμους της Περιφέρειας τιτλοφορείται «αντιπλημμυρικό τσουνάμι», μας παρουσιάζει ο αντιπεριφερειάρχης του βορείου τομέα  Γιώργος Καραμέρος.

Ένα καυτό θέμα μας αναλύει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «ΘΡΑΚΗ: Το Επόμενο Βήμα…» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στις σελίδες της ΒΟΡΕΙΝΗΣ μπορείτε επίσης να διαβάσετε κάποια από τα θέματα που συζητούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Εδώ που φτάσαμε όλοι οι στόχοι, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεταλλίου στο Ρίο, είναι εφικτοί. Δουλεύω σκληρά και με πολλή υπομονή, και νομίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ. Από την στιγμή που οι προπονήσεις μάς βγαίνουν καλά και χωρίς προβλήματα ο στόχος ενός μεταλλίου είναι εφικτός! Είναι ο κρυφός μου πόθος και ταυτόχρονα το μεγάλο μου όνειρο για το οποίο θα δώσω τα πάντα», μας είπε, μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΒΟΡΕΙΝΗ, η πρωταθλήτρια στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Μαζί μας μπορείτε να οδηγήσετε το νέο HONDA JAZZ και το νέο FORD C-MAX.

Αυτά και πολλά άλλα θέματα στο 73ο φύλο της ΒΟΡΕΙΝΗΣ

 

 

 

Facebook Comments