Η Hyundai κατακτά το Βραβείο Τεχνολογίας στα βραβεία Auto Express New Cars του 2016

0
68
 

IONIQrange

Η Hyundai Motor κατέκτησε το βραβείο τεχνολογίας για τις πράσινες τεχνολογίες της από τα ετήσια βραβεία  Auto Express New Cars για το 2016.

Η εταιρεία αναγνωρίζεται ως ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα οικολογικών τεχνολογιών ξεκινώντας από τα μοντέλα Blue Drive, το All-New IONIQ το πρώτο αυτοκίνητο σε παγκόσμιο επίπεδο που διατίθεται με τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης και το ix35 Fuel Cell – το πρώτο εμπορικά – διαθέσιμο υδρογονοκίνητο όχημα κυψελών καυσίμου.

 

Ο κ. Steve Fowler, Αρχισυνάτκης του Auto Express & Carbuyer, δήλωσε: «Το βραβείο έχει δοθεί στον κατασκευαστή που αισθανόμαστε ότι εισήγαγε πραγματικά καινοτόμες και χρήσιμες τεχνολογίες που θα ωφελήσουν πραγματικά τον καταναλωτή. Η Hyundai είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που προσφέρει στους αγοραστές μια πλήρη γκαμά φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Στο IONIQ θα είστε σε θέση να επιλέξετε τις προσιτές υβριδικές, plug-in υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις – όλες σε ένα πακέτο πραγματικά ελκυστικό. Και, φυσικά, η Hyundai ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που διέθεσε στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου ένα όχημα κυψελών καυσίμου, το ix35».

Επιπροσθέτως, ο κ. Tony Whitehorn, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor UK, δήλωσε: «Η κατάκτηση αυτού του βραβείου είναι μια πραγματική τιμή και απόδειξη για τη συνεχή μας δέσμευση για μείωση  των επιπτώσεων των οχημάτων στο περιβάλλον. Με το τελευταίο μας μοντέλο, το IONIQ, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές, με ένα όχημα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την αρχή με τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης : υβριδικό, ηλεκτρικό και plug-in υβριδικό.»

ix35 Fuel Cell

Και ο κ. Fowler συνέχισε: «Όταν πρόκειται για την τεχνολογία, το να είσαι πρωτοπόρος είναι ζωτικής σημασίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να την καθιστάς προσιτή και ελκυστική – και αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνει η Hyundai.”

 

Η Hyundai Motor Group επενδύει σε μεγάλο βαθμό στις τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών ρύπων και πρόκειται να παρουσιάσει 28 μοντέλα χαμηλών εκπομπών ρύπων έως το 2020 – συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών καθώς και των  οχημάτων κυψελών καυσίμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με την Hyundai Motor

Η εταιρεία Hyundai Motor Company ιδρύθηκε το 1967 και ηγείται του Hyundai Motor Group, μιας καινοτόμου επιχειρηματικής δομής ικανής να χειρίζεται παραγωγικούς πόρους από τη βαριά χαλυβουργία ως τα έτοιμα αυτοκίνητα, που προσφέρει υψηλής ποιότητας best-sellers οχήματα, όπως το Elantra, το Sonata και το Genesis.

Η Hyundai Motor έχει οκτώ μονάδες παραγωγής και επτά κέντρα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Το 2015, πούλησε 4.960.000 οχήματα παγκοσμίως. Με σχεδόν 110.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai Motor συνεχίζει να ενισχύει την γκάμα της και προσπαθεί να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην πράσινη τεχνολογία, ξεκινώντας με το πρώτο μαζικής παραγωγής υδρογονοκίνητο όχημα στον κόσμο, το  ix35 με κυψέλες καυσίμου και το IONIQ, το πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο με τρεις ηλεκτροκινητήρες σε ένα ενιαίο τύπο.

 

 

 

Hyundai Ελλάς  Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ  –  Γραφείο Τύπου

Πληροφορίες           :  κα Μαρία Φίλου

Τηλέφωνο               : 210-5507.360

E-mail address      : [email protected]

Facebook Comments