Λειτουργία παιδικών σταθμών για εγγραφές επιτυχόντων στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

230416Ανοικτοί θα παραμείνουν όλοι οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από τις 25 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους γονείς που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζώης», το οποίο αφορά την επιδότηση φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς σταθμούς κατά την περίοδο 2016 – 2017.

Οι γονείς που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο πρόγραμμα θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη εγγραφή των παιδιών τους στους δημοτικούς σταθμούς της επιλογής τους, τις εργάσιμες ημέρες του παραπάνω χρονικού διαστήματος, από τις 08.00 έως τις 14.00.

Θυμίζουμε, οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) στις 17 Αυγούστου 2016. Ενστάσεις  από τους δικαιούχους μπορούν να υποβληθούν μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου 2016. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ στις 24 Αυγούστου 2016.

Σε περίπτωση αλλαγής στις ημερομηνίες του προγράμματος θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και από την αντίστοιχη του Δήμου.

Facebook Comments