Χρώμα – πινέλο

Βρε βρε βρε… καλημέρα σας!!! Αφού περάσαμε πλημμύρες, ανεμοστρόβιλους, πυρκαγιές… εδώ είμαστε πάλι να σχολιάσουμε την καθημερινότητα.
ΚΑΦΕ: Διαβάσαμε σε δημοτική ανακοίνωση ότι στη Δροσιά οργανόνεται Δροσοβραδιά με τον «Καργκιόζη πλοίαρχο»! Και μάλιστα οι ιθίνοντες μας προσκαλούν να απολαύσουμε το θέαμα. Φρόντισαν μάλιστα η παράσταση να είναι σε πραγματικές συνθήκες και μια βροχή τους βοήθησε. Για χάρη λοιπόν του …. καραγκιόζη πλοίαρχου η Λεωφόρος Σταμάτας πλημμύρισε με βροχόνερα, χωματόνερα και βοθρόνερα και σας περιμένει για την παράσταση!!!
ΠΡΑΣΙΝΟ: Άρχισαν οι υπαίθριες εκθέσεις γλυπτοσκουπιδιών… και θα κρατήσουν για πολύ. Άλλες συνθέσεις τις σμίλευσε το νερό, άλλες το ανθρώπινο χέρι. Στρώματα, λάστιχα, καναπέδες, σκουπιδοσακούλες, κλαδιά συνθέτουν ένα… διονυσιακό τοπίο απείρου κάλλους. Αφεθείτε στη μαγεία της τέχνης και απολαύστε αντί … ροδοπόλεως την θεματική έκθεση «αποριματούπολη των βορείων προαστίων». Ακολουθούν οι τίτλοι των εκθεμάτων με σειρά παρουσίασης:
- Ότι απέμεινε από την πλημμύρα
- Στροματσάδα
- Καναπεδάκι κρυονερίου
- Κάποτε ήταν μια πόλη με ρόδα
- Ξεχείλισε το ποτήρι
- Λίγο απ’ όλα
ΚΟΚΚΙΝΟ: Γνωρίζω την χλωρίδα του τόπου μου: Νέο είδος θάμνου φύεται στα βόρεια προάστια: Η ΛΑΚΚΟΥΒΙΑ! Ποικίλει στο μέγεθος, στο φύλλομα, στην ανθοφορία, αλλά πάντα έχει ένα κοινό: μία τρύπα στο κάτω μέρος του φυτού!
ΜΠΛΕ: Το είδαμε και αυτό! Έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών! Γιατί και σ’ αυτό τον τομέα η επιστήμη καινοτομεί και η μόδα προστάζει! Τρέξτε να ενημερωθείτε!
ΚΙΤΡΙΝΟ: Υπάρχει και καλύτερο όμως! Το «φτιάξτο μόνος σου» φέρετρο!!! Εκεί που είσαι στα πρόθυρα να συναντηθείς με τον … Άγιο Πέτρο, εσύ θα πας να αγοράσεις ένα φερετράκι και να το συναρμολογήσεις για να μπεις μέσα!!! Είναι καλά οι άνθρωποι;;;; Προτιμώ την έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών. Δίνει και θέσεις εργασίας….
Άντε βρε, αισιοδοξείτε! Όλα καλά θα μας πάνε και θα την γλιτώσουμε και αυτή τη φορά….
Η Πινελίτσα






















